Gewer Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Witam mam pytanie, a zarazem prośbe odrestaurowałem ładnie ruski sześcio nitowy hełmik teraz mam problem jaką farbą mam go pomalować (jaka farbka humbrola najlepiej by pasowała) lub jaką inną farbe dopasować. pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Nikt nie odrestaurowywał rosyjskich hełmów dziwne moze jednak znajdzie się jakaś osoba na forum i mnie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam! Wśród farb modcelarskich od pewnego czasu nie ma odpowiednika sowieckiej zieleni. Chyba, że może szukasz tej ciemniejszej, wcześniejszej farby np. na hełm wz.36. :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.