K0002 Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam Jestem pierwszy raz. Studiuje i chciałby coś więcej wiedzieć o grupach rekonstrukcyjnych. Ostatnio ukazała się taka informacja. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć więcej? Na przykład, jakie to grupy rekonstrukcyjne będzie można zobaczyć?Pozdrawiam TadeuszOto tekst:Dyrekcja Centralnej Biblioteki Wojskowej w Warszawie serdecznie zaprasza na spotkanie przedstawicieli grup rekonstrukcji historycznej odtwarzających polskie i alianckie oddziały wojskowe z lat II Wojny Światowej. Impreza odbędzie się w dniu 30 września 2005 roku, w siedzibie CBW, ul. Ostrobramska 109 w Warszawie. Spotkanie ma na celu ukazania dorobku grup rekonstrukcji historycznej i zaprezentowanie przyszłorocznych zamierzeń organizacyjnych oraz zintegrowanie środowiska.Program spotkania:12.00-14.00 – prezentacje poszczególnych grup rekonstrukcyjnych oraz organizowanych przez nie imprez w holu CBW i przed budynkiem (pojazdy) i spotkania z przedstawicielami Ministerstwa Obrony Narodowej.14.00-16.00 – konferencja grup rekonstrukcji historycznej.
wędrowiec39 Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 Bardzo to szczytny pomysł i chętnie byśmy się ze Śląska pofatygowali na Ostrobramską (mówię w liczbie mnogiej, ale sądzę, że koledzy z GRH nie poczytają mi tego za nadużycie :-) szkoda jeno, że to piątek i z urlopem może być krucho... :-( czy ktoś zna jakieś szczegóły lub adres www pod którym jest coś więcej?pozdrw
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.