Skocz do zawartości

CBW

K0002

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem pierwszy raz. Studiuje i chciałby coś więcej wiedzieć o grupach rekonstrukcyjnych.
Ostatnio ukazała się taka informacja. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć więcej? Na przykład, jakie to grupy rekonstrukcyjne będzie można zobaczyć?
Pozdrawiam Tadeusz

Oto tekst:

Dyrekcja Centralnej Biblioteki Wojskowej w Warszawie serdecznie zaprasza na spotkanie przedstawicieli grup rekonstrukcji historycznej odtwarzających polskie i alianckie oddziały wojskowe z lat II Wojny Światowej.

Impreza odbędzie się w dniu 30 września 2005 roku, w siedzibie CBW, ul. Ostrobramska 109 w Warszawie.
Spotkanie ma na celu ukazania dorobku grup rekonstrukcji historycznej i zaprezentowanie przyszłorocznych zamierzeń organizacyjnych oraz zintegrowanie środowiska.

Program spotkania:

12.00-14.00 – prezentacje poszczególnych grup rekonstrukcyjnych oraz organizowanych przez nie imprez w holu CBW i przed budynkiem (pojazdy) i spotkania z przedstawicielami Ministerstwa Obrony Narodowej.

14.00-16.00 – konferencja grup rekonstrukcji historycznej.

Bardzo to szczytny pomysł i chętnie byśmy się ze Śląska pofatygowali na Ostrobramską (mówię w liczbie mnogiej, ale sądzę, że koledzy z GRH nie poczytają mi tego za nadużycie :-) szkoda jeno, że to piątek i z urlopem może być krucho... :-( czy ktoś zna jakieś szczegóły lub adres www pod którym jest coś więcej?
pozdr
w

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie