K0002 Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Witam Jestem pierwszy raz. Studiuje i chciałby coś więcej wiedzieć o grupach rekonstrukcyjnych. Ostatnio ukazała się taka informacja. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć więcej? Na przykład, jakie to grupy rekonstrukcyjne będzie można zobaczyć?Pozdrawiam TadeuszOto tekst:Dyrekcja Centralnej Biblioteki Wojskowej w Warszawie serdecznie zaprasza na spotkanie przedstawicieli grup rekonstrukcji historycznej odtwarzających polskie i alianckie oddziały wojskowe z lat II Wojny Światowej. Impreza odbędzie się w dniu 30 września 2005 roku, w siedzibie CBW, ul. Ostrobramska 109 w Warszawie. Spotkanie ma na celu ukazania dorobku grup rekonstrukcji historycznej i zaprezentowanie przyszłorocznych zamierzeń organizacyjnych oraz zintegrowanie środowiska.Program spotkania:12.00-14.00 – prezentacje poszczególnych grup rekonstrukcyjnych oraz organizowanych przez nie imprez w holu CBW i przed budynkiem (pojazdy) i spotkania z przedstawicielami Ministerstwa Obrony Narodowej.14.00-16.00 – konferencja grup rekonstrukcji historycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Bardzo to szczytny pomysł i chętnie byśmy się ze Śląska pofatygowali na Ostrobramską (mówię w liczbie mnogiej, ale sądzę, że koledzy z GRH nie poczytają mi tego za nadużycie :-) szkoda jeno, że to piątek i z urlopem może być krucho... :-( czy ktoś zna jakieś szczegóły lub adres www pod którym jest coś więcej?pozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.