Gość Napisano 30 Marzec 2002 Share Napisano 30 Marzec 2002 zawiodłem się i nie tylko ja na pani dość nietypowych zagrań odnośnie poszukiwań i eksploracjii było by naprawdę dobrze gdyby redaktor naczelny sie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 I nie jest to prawda.Dzisiaj w nocy razem z moją grupą Joanna odkopywała Stug-a.Trzeba było widzieć jak uwalana błotem kopie kilofem.Zdjęcia niebawem.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 i znowu nikt nic nie wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 A jaki jest stopien zachowania tego stug-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 No pewnie, Prima Aprilis :) Gratuluje, ze nawet w swieta \walczycie\". A tak BTW. najwiekszym \Prima Aprilisem\" to jest - chieba - autor tego topica. Naprawde - zawisc i zazdorosc ma sie bardzo dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 Co do zawiści zgoda.Ale co do S-tuga.... oj, a jest on tak blisko i do tego kompletny, niedowiarki.Coż, sami go wyciągamy.akagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 STUG NIE JEST CIĘZKI.W CZTERY KONIE DA SIE GO WYRWAĆ. TYLKO W SZORKACH A NIE CHOMĄTACH. CZEKAMY NA ZDJĘCIA..... KONI PO PRACY, Towarzystwo ochrony koni wyciągających pancerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 leszku i akagi jak mi to powiecie w dzien inny niz 01.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 Jestem także za usunięciem Lamparskiej z Odkrywcy. Osoba ta od lat skłuca środowisko poszukiwaczy manipulująć artykułami i opiniami eksploratorów. Wspierajaca poszukiwaczy z grona własnych dupolizów dostarczających taniej sensacji na łamy odkrywcy przez rece Pani Joasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 włodek najlepiej krytykować - zrób swoją gazetę i doprowadż do tego że będziemy ją kupować nie odkrywce!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Kwiecień 2002 Share Napisano 9 Kwiecień 2002 W poprzednim poście określiłem pana Włodka jako Prymityw,obecnie należy napisać CHAM.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.