blackhellen Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Właśnie z kolegą kupiliśmy sobie sprzęt i zainteresowani jesteśmy gdzie by tu zacząć kopać żeby choćby wydobyć jedną łuskę jeżeli wiecie pomóżcie.Interesuje nas głównie trasa 1 frontu białoruskiego jakieś mapy (operacja opolska) i książki(pamiętniki)wsystkie materiały mile widzianeZ poważaniemBlackhellen
leserek Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 cze, idzcie na bolko, z materialami to podejrzewam ze niewiele otrzymacie pomocy, bo beda mowic zebyscie sami poszukali :))ja nie mam map wiec sorry Vinetou.pozdro
miro5671 Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Napiszcie tak :szukamy frajera,który nam odstąpi miejscówkę.....Panowie,każdy radził sobie sam.Istnieją biblioteki archiwa itp.Raczej nikt wam gotowca nie wyłoży.Pozdro. Miro.
KudłatyHD Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Jedzcie z nami w piątek do Ogrodzieńca to po wypiciu kilku kieliszków chętnie Wam zdradzimy kilka miejscówek:)))
KudłatyHD Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Jedzcie z nami w piątek do Ogrodzieńca to po wypiciu kilku kieliszków chętnie Wam zdradzimy kilka miejscówek:)))
leserek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 ta, a kudlaty jak sie napije to nawet baje wkreca o tym jak o malo sam nie bral udzialu w WW2. pojechalbym z wami koledzy ale w sobote mam nocke. moze uda mi sie na niedziele jak mloda nie bedzie marudzic...pozdro.
profos Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Panowie, mam prośbę do poszukiwaczy z Opola! Zakopujcie po sobie dołki!!!!!!
miro5671 Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 No właśnie.Wczoraj zrobiłem sobie wycieczkę do lasku w rejonie M.... miejsce przełamania lini Odry.Zastałem też rozryte doły,które osobiście zakopywałem.My jeżdzimy tam od 2 lat i zawsze zostawiamy porządek - Jednak pojawił się ktoś owy",ktoś kto szuka zadry z nami że nie wspomnę o leśniczym.Leśniczy i tak już łypie na nas z byka.Miejsce to jest pod opolem.Myślę,że koleś też jest z okolić.Może trafimy na niego w terenie - rozmowa będzie krótka....!!!Pozdr. Miro
KudłatyHD Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Zapraszam ekipe z Opola na spotkanie wigilijne we Wrocku 16 grudnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.