Skocz do zawartości

OPOLE

blackhellen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Właśnie z kolegą kupiliśmy sobie sprzęt i zainteresowani jesteśmy gdzie by tu zacząć kopać żeby choćby wydobyć jedną łuskę jeżeli wiecie pomóżcie.
Interesuje nas głównie trasa 1 frontu białoruskiego jakieś mapy (operacja opolska) i książki(pamiętniki)wsystkie materiały mile widziane

Z poważaniem

Blackhellen
Napisano
cze, idzcie na bolko, z materialami to podejrzewam ze niewiele otrzymacie pomocy, bo beda mowic zebyscie sami poszukali :))
ja nie mam map wiec sorry Vinetou.
pozdro
Napisano
Napiszcie tak :szukamy frajera,który nam odstąpi miejscówkę.....Panowie,każdy radził sobie sam.Istnieją biblioteki archiwa itp.Raczej nikt wam gotowca nie wyłoży.Pozdro. Miro.
Napisano
ta, a kudlaty jak sie napije to nawet baje wkreca o tym jak o malo sam nie bral udzialu w WW2. pojechalbym z wami koledzy ale w sobote mam nocke. moze uda mi sie na niedziele jak mloda nie bedzie marudzic...
pozdro.
  • 4 weeks later...
Napisano
No właśnie.Wczoraj zrobiłem sobie wycieczkę do lasku w rejonie M.... miejsce przełamania lini Odry.Zastałem też rozryte doły,które osobiście zakopywałem.My jeżdzimy tam od 2 lat i zawsze zostawiamy porządek - Jednak pojawił się ktoś owy",ktoś kto szuka zadry z nami że nie wspomnę o leśniczym.Leśniczy i tak już łypie na nas z byka.Miejsce to jest pod opolem.Myślę,że koleś też jest z okolić.Może trafimy na niego w terenie - rozmowa będzie krótka....!!!
Pozdr. Miro
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie