dect Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 WitamJest ktos stamtad albo moze kopal w tamtych rejonach? Szukam kontaktu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 ja bym się tam wybrał ,bo mam babcie ale nigdy nie kopałem w tamtych stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 WitamTen sam nick masz na allegro? Dostalem jakis czas temu cynk, ze sa tam glownie smieci po stacjonujacym tam LWP wiec to malo zachecajace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marraf1 Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Hej mieszkam w Świebodzinie.Jest gdzie tu kopać. południowa flanka MRU, do tego Tibor Lager z kilkoma śmietnikami i sałabo przekopane okolice Przetocznicy gdzie były walki a w lesie jest mogiła zbiorowa z 20 ruskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Pod Ciborzem byłem. przy samym płocie trafiliśmy na niezłe śmietnisko...ok 50 na prawo od głównej bramy. głównie popalone szpargały z jakiejś kancelari. z ciekawszych rzeczy to wyskoczył kufel z kantyny (nienaruszony) datowany na 1935 i bilet autobusowy (w super stanie). oprócz tego sporo militariów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.