Gość Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 Koledzy mają Geoscan Hunter 2002,i tez cos z tą dyskryminacją jest nie tak jak powinno!
jaro1976 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 WITAM JA POSIADAM GEOSKAN 2CX ZAPŁACIŁEM ZA NIEGO KUPE KASY MAM GO OKOŁO 3 LAT I MOGE Z CZYSTYM SUMIENIEM POWIEDZIEĆ ŻE JEST TO KUPA ZŁOMU PRAWDZIWA NIEDORUBKA WIĘCEJ SPĘDZIŁ CZASU NA NAPRAWACH JAK W TERENIE ,ZASIĘG OWSZEM MA NIEZŁY ALE NIE TAKI JAK PODAJE PRODUCENT DYSKRYMINACJA MOŻE BYĆ SĄ GORSZE CZIĘŻKI JAK CHOLERA I NA OKRĄGŁO JAKIEŚ AWARIE ,TO CEWKA LUB ELEKTRONIKA NIEWSPOMNE O AKUMULATORKACH JEDNYM SŁOWEM TOTALNA KUPA ZŁOMU SZCZERZE NIE POLESAM KUPNA TEGO WYKRYWACZA!!!!!!!!!!
jaro1976 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 JAK BY KTOŚ MIAŁ SCHEMAT DO GEO2CX TO BYŁ BYM WDZIĘCZNY ZA UDOSTĘPNIENIE MOŻE UDA MI SIĘ TEGO ZŁOMA TROCHE PODREPEROWAĆ
Damian84 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Swego czasu miałem nie milą okazje trzymac w ręce wykrywacz Pirat 2 po wyciągnieciu z paczki która przyniósł mi listonosz Gałeczka potencjometru -włącznika zostala mi w ręce - PIERWSZE WŁĄCZENIE !!!! Cos o tym swiadczy
jaro1976 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 JAK BY KTOŚ MIAŁ SCHEMAT DO GEO2CX TO BYŁ BYM WDZIĘCZNY ZA UDOSTĘPNIENIE MOŻE UDA MI SIĘ TEGO ZŁOMA TROCHE PODREPEROWAĆ
Martin Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Po pierwsze : na Forum wyznajemy zasadę , że nie lubimy jak się do Nas lub na Nas krzyczy :( ( wyłączamy Caps Lock'a ) Po drugie : nie lubię odświerzania tematów po prawie pięciu latach , można założyć nowy ;)PozdrawiamMartin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.