Skocz do zawartości

GeoScan -Explorer S i prośba.

Gość LaxyGen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy mają Geoscan Hunter 2002,i tez cos z tą dyskryminacją jest nie tak jak powinno!
  • 4 years later...
Napisano
WITAM JA POSIADAM GEOSKAN 2CX ZAPŁACIŁEM ZA NIEGO KUPE KASY MAM GO OKOŁO 3 LAT I MOGE Z CZYSTYM SUMIENIEM POWIEDZIEĆ ŻE JEST TO KUPA ZŁOMU PRAWDZIWA NIEDORUBKA WIĘCEJ SPĘDZIŁ CZASU NA NAPRAWACH JAK W TERENIE ,ZASIĘG OWSZEM MA NIEZŁY ALE NIE TAKI JAK PODAJE PRODUCENT DYSKRYMINACJA MOŻE BYĆ SĄ GORSZE CZIĘŻKI JAK CHOLERA I NA OKRĄGŁO JAKIEŚ AWARIE ,TO CEWKA LUB ELEKTRONIKA NIEWSPOMNE O AKUMULATORKACH JEDNYM SŁOWEM TOTALNA KUPA ZŁOMU SZCZERZE NIE POLESAM KUPNA TEGO WYKRYWACZA!!!!!!!!!!
Napisano
Swego czasu miałem nie milą okazje trzymac w ręce wykrywacz Pirat 2 po wyciągnieciu z paczki która przyniósł mi listonosz Gałeczka potencjometru -włącznika zostala mi w ręce - PIERWSZE WŁĄCZENIE !!!! Cos o tym swiadczy
Napisano
Po pierwsze : na Forum wyznajemy zasadę , że nie lubimy jak się do Nas lub na Nas krzyczy :( ( wyłączamy Caps Lock'a )
Po drugie : nie lubię odświerzania tematów po prawie pięciu latach , można założyć nowy ;)

Pozdrawiam
Martin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie