kolekcj Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 W wojsku, tak jak w życiu, używano różnych typów podków. Udało mi się ustalić nazwy kilkunastu. Niestety nie wszystkie nazwy są pełne. Proszę o uzupełnienie nazw i podanie tych typów, jakie nie udało mi się wychwycić.podkowa: - de la Brone- na kopyto skośne- pantoflowa- pociągowa letnia- pociągowa zimowa przednia- pociągowa zimowa tylnia- przednia (...) ści...- sprężynowa- szeroka- tylna (...) stylizowana- wyścigowa- zwarta- ..efays'a- (...) tylna (...)
pieczarka Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 To uzbierane z różnych czy z jednego źródła?
Schrek Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Piotrze a czesci tych wzorów nie obowiazuje do dzisiaj musze sie spytac sowjego kowala ;-)kopyta to jest kopyto no nie ?Schrek
kolekcj Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Nie wiem do kogo to Piotrze", ale jak by co to jestem Julian ;)
kolekcj Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Przy okazji spytaj proszę kowala o uzupełnienie wykropkowanych miejsc.
Schrek Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 eee jeszcze nie a julian ja mowiłem do pieczarki on ma na imie piotr ;-)Pozdrawiam Mikołaj -Schrek ;-)
kolekcj Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Napisano 13 Wrzesień 2005 To czekam na jakiś donos od kowala ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.