piecia Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Witam.Czy ktoś z grona łaził po forcie włochy i czy coś tam oprócz krzaczorów jest.Mieszkam na ursusie i korci mnie żebu tam sobie pośmigać.A nóz ...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Zapomniałem dodać Fort Włochy w Warszawie.Podro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert. Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 witamakurat sie składa ze mieszkam niedaleko tego fortui jest tam jeden wielki smietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Wczoraj pojechałem tam rowerem i faktycznie troche smieci jest.Ale konstrukcja ziemna robi wrażenie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Zaczęły się jakieś prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbatekb Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Zdaje się, że istnieje jakiś pomysł stworzenia kompleksu sportowo-rekreacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetu8 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Ponoć cały fort ma być wyremontowany do 2014 roku. Istotnie jest pomysł stworzenia kompleksu sportowo rekreacyjnego, z tym że obecnie na esplanadzie jeszcze powstaje przedszkole. http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7368717,Powstana_nowe_inwestycje_obok_Fortu_Wlochy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.