kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Poszukuję zdjęć następujących marynarzy. Nie muszą być portrety. Mogą być w tłumie. Interesuje mnie jak najwięcej różnych odsłon" następujących osób:- kpt. mar. Rafał Czeczot- kpt. mar. Gintowt Romuald Dziewantowski- kpt. mar. Jerzy Kłosowski- kpt. mar. Bogusław Krawczyk- kpt. mar. Roman Stankiewicz- kpt. mar. Witold Strużyński- kmdr. ppor. Brunon Jabłoński- kmdr. ppor. Stanisław Lasocki- kmdr. ppor. Egugeniusz Solski- kmdr. ppor. Józef Wysocki- kmdr. por. Stanisław Dzieniszewski- kmdr. por. Stefan Frankowski- kmdr. por. Marian Majewski- kmdr. por. Aleksander MohuczyJeśli to możliwe, prosił bym o daty wykonania zdjęcia.
SLAW 100 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Z albumu Polska Marynarka Wojenna - Od pierwszej do ostatniej salwy w drugiej wojnie światowej"
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Przyznam Sławku, że na Ciebie liczę w tym temacie najbardziej. Nie masz może jakichś zdjęć z okresu II RP?
SLAW 100 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Stanisław Tytus Dzienisiewicz - d.o- O.R.P Conrad"
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Czy podjął byś się datowania ostatniej fotografi z... no właśnie. Dzienisiewicz czy Dzieniszewski?
SLAW 100 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Tak jak napisałem - fotka zrobiona na O.R.P Conrad" w 1945r
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 No to mi się chyba książka zepsuła. Sprawdziłem jeszcze raz i nadal jest Dzieniszewski. Dzięki za poprawienie.
kolekcj Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Faktycznie w Kadrach Morskich..." też jest Dzienisiewicz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.