tominml Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Czy ktoś szukał na tym terenie?jeśli tak to z jakimi efektami?może ma ktoś dostęp do jakiegoś planu tego obozu?pozdro
rav79 Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Byłem wczoraj i wylazło kilkadziesiąt guzików trochę monet, kilka nieśmiertelników obozowych i innych pierdółek.Ogólnie teren rozległy i jest po czym chodzić ale tylko w niektórych miejscach można jeszcze coś znaleźć. pozdr
tominml Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Dzięki Rav.jeśli będziesz miał kiedyś ochote pogrzebac w towarzystwie to daj znać.a które mniej więcej rejony byś polecał a których unikał?głupie pytanie...wiem, ale jeśli chcesz to odp pozdro
rav79 Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 nie ma zasady. po prostu trzeba pochodzić...co do wyjazdu to może jeszcze w tym miesiącu tam podskoczę.pozdr
warwick Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 z królikowa wyszedł mi ostatnio (nie liczac kilku podeszw i resztek pasów) elegancki pierwszowojenny guzik francuskiego marynarzapozdr.warwick
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.