pol Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 Czy ktoś może mi pomóc w rozoszyfrowaniu czy jest to oryginalny mundur niemieckiej orkiestry.Opis:mundur wraz ze spodniemi w kolorze granatowym ,no może ciemny niebieski.Kurtka zapinana na guziki bez synatur z wygrawerowaną harfą.Na rękawach w okolicach barków naszyte wstawki poszerzające cała kurtkę mundurową.Na nich wyszyte srebrną nitką jakieś paski.Kołnierz cały obszyty również srebrną nitką.Patki na kołnierzu w kształcie wojskowych.Z tym że rownież ciemno niebieskie obszyte także srebrną nitką.Na nich wyszyta harfa.Spodnie natomiast w tym samym kolorze co kurtka po bokach posiadają jasny (chyba biały) pasek przez całą długość.Jeśli ktoś może pomóc w jakikolwiek sposób to proszę o pomoc.Bardzo pilne ,gdyż z zakupem muszę się zdecydowac do piątku.Z góry dzięki pozdro pol
pol Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 Ludzie pomóżcie!!!Czas mi ucieka bo nie wiem czy kupować czy nie.Dajcie chociaż jakikolwiek namiar.pozdro pol
Gość Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 I na podstawie takiego sobie opisu chcesz, zeby ktos orzekl o oryginalnosci? Jaja jakies...
pol Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 Stary moje to to nie jest.Na cyfrówkę mnie nie stać ,a zresztą zdjęć i tak bym nie zdążył zrobić.I jak nie chcesz to nie odp. ,a nie zgrywasz kozak i piszesz ,że to są jakieś jaja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.