Skocz do zawartości

mundury - pilne!!!

pol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś może mi pomóc w rozoszyfrowaniu czy jest to oryginalny mundur niemieckiej orkiestry.Opis:mundur wraz ze spodniemi w kolorze granatowym ,no może ciemny niebieski.Kurtka zapinana na guziki bez synatur z wygrawerowaną harfą.Na rękawach w okolicach barków naszyte wstawki poszerzające cała kurtkę mundurową.Na nich wyszyte srebrną nitką jakieś paski.Kołnierz cały obszyty również srebrną nitką.Patki na kołnierzu w kształcie wojskowych.Z tym że rownież ciemno niebieskie obszyte także srebrną nitką.Na nich wyszyta harfa.Spodnie natomiast w tym samym kolorze co kurtka po bokach posiadają jasny (chyba biały) pasek przez całą długość.Jeśli ktoś może pomóc w jakikolwiek sposób to proszę o pomoc.Bardzo pilne ,gdyż z zakupem muszę się zdecydowac do piątku.
Z góry dzięki
pozdro pol
Napisano
Ludzie pomóżcie!!!Czas mi ucieka bo nie wiem czy kupować czy nie.Dajcie chociaż jakikolwiek namiar.
pozdro pol
Napisano
I na podstawie takiego sobie opisu chcesz, zeby ktos orzekl o oryginalnosci? Jaja jakies...
Napisano
Stary moje to to nie jest.Na cyfrówkę mnie nie stać ,a zresztą zdjęć i tak bym nie zdążył zrobić.I jak nie chcesz to nie odp. ,a nie zgrywasz kozak i piszesz ,że to są jakieś jaja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie