Skocz do zawartości

Historia 2 wś według,,Faktu,,

von Neumarkt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ukazała się historia 2 wojny światowej,a w niej takie ciekawostki,tylko ze stron 54-55 .1)Zaślubiny z morzem 17 i18 marca 1944.2)Łódż świętuje na ulicy 19 styczeń 1944.3)Przełamanie Wału Pomorskiego od 29 stycznia do 10 lutego 1944.4)Gdańsk znowu wolny 30 marca 1944 5)Poznań się bawi 23 luty 1944.No cóż ręce i nogi śię uginają.
Napisano
hehehe......po pierwsze : Jaka gazeta takie FAKT'y.
a po drugie przecież to jest niemiecki wydawca .....to dlaczego ma znać historie Polski.....

PZDR PATRON
Napisano
von Neumarkt , Fakt już dawno wyrobił sobie u mnie renomę czasopisma pisanego przez specjalistów dla specjalistów ;P A niech sobie odkrywają ajemnice II Wojny Światowej" , jak ktoś ma ochotę takie rzeczy czytać to jego sprawa ... gorzej gdy znajdzie się człowiek który w te wypociny wierzy.
P.S. Możesz mi wierzyć że są ludzie którzy po przeczytaniu takich bzdur czują się wyjątkowo wyedukowani i postanawiają sprawdzić czy nie da sie udowodnić znajomemu pasjonatowi historii jego niewiedzy(znaczy niby mnie)
Azbest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie