miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam.Jak w tytule.Mam pytanko,czy kopał ktoś z was w okolicach Raciborza ? I z jakim rezultatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 UUUUU.Nikt nie kopał - to super.W takim razie muszą tam zalegać super fanty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 He he he aleś dowalił dobre dobre Miro... a poza tym dzięki za podanie miejscówki he he hehe!!!!;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 aleście się chłopacy obudzili właśnie sprzedałem na allegro książkęz opisami walk w okolicach Raciborza , kupowałem bo myślałem że o mojej okolicy a okazało się Racibórz.Ale żal było zostawiać 150 złociszy kosztowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrzyn Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Hej! Sporo szukałem w Raciborzu. Znalazłem sporo drobnej militarki (głównie łuski). Przez tereny R-rza przechodził słynny bursztynowy szlak i często ludzie znajdują tu rzymskie denarki aczkolwiek nie twierdze ,że ja jakieś znalazłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 Ja właśnie mam kilka ciekawych miejsc w okolicy Raciborza.Lecz zostawiam to już do wiosny hehehe pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz# Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 jestem z okolic raciborza kontakt ostry776@wp.plwspólne wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.