DjOLO Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam.Trzeciego września z kumplem planujemy wypad z wykrywkami na poszukiwania".Jest to nasza pierwsza tego typu wyprawa mamy wykrywacze i sie nimi umiemy obsługiwać :D .Tylko brakuje nam kogoś choć troche doświadoczonego . Tylko uprzedzam że mamy po 15 lat i jeszcze nie mamy pewnego miejsca do poszukiwań choć troche pomysłów jest.Pozdrawiam Olek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Po sasiedzku radze Wam zmienic teren-po majowym wybuchu w mieszkaniu i ostatnim wydobyciu niewypalow teren Tych jest ostro pod lupa mundurowych.Nie wiem jak w rejonie Gostynki-moze tam jest spokojniej.Pozdrawiam JMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Dziękuje za rade.Właśnie mamy też na myśli rzeczke Gostynke,lecz nie wiemy w którym odcinku mniej-więcej można by było coś znaleźć.Najwyraźniej nie ma chętnych a szkoda bo brakuje nam kogoś kto już bywał na poszukiwaniach :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Tylko proszę Was zasypujcie po sobie dołki !!!d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ja bym mógł z wami pochodzić:)mam 18 lat i tez mam wykrywacz:D:D:D i jestem z okolic Tych dok. Wesola:D:P, a jakie macie wykrywacze??bo ja samoróbke:D:D:D, jak cosik to gg:5563973pozdro dla Was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Niestety w ten weekend nie dam rady.Za to zapraszam na Zlot ktory organizuje na forum PS-bedzie troche ludzi ze Slaska-napewno kogos poznacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-ce Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Witam wsyzstkimJa jestem tym kumplem DjOla.Niestety nie skorzystam z zaproszenia JMS ,poniewaz w poniedziałek rano jade do szpitala w Otwocku.Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 W tym tygodniu wyprawa nie wypali bo nie zorganizowaliśmy się.Jakby ktoś miał propozycje to prosze pisać na forum lub gg 6988282 . Pozdrawiam DjOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.