miro5671 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Odlatujemy z Brzegu w piątek 12.30.ściepa po 25zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 JMS.A pokoje ilu osobowe są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Ja odlatuję w sobotę kto jest chętny miro jedź ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Antek gdzie odlatujesz w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Do miasta cudów!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Mirek z Brzegu wyjedziemy około 13, co ludzi okąłmujesz:))O 2-30 wyjazd dopiero z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 ja w piątek od 12.00 czekam na was w domu. Gdyby sie coś zmienilo dajcie znać.Właśnie ilo osobowe pokoje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Pokoje stu osobowe:D hehe jeżeli to agroturystyka to napewno kilku osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 14 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Sorki za brak odpowiedzi-ale nieczesto bywam na tym forum.1/Sponsorzy- na mocne i mocniejsze trunki :)-Simon i Tesss obchodza urodziny wiec...stawiaja.2/Oblicza Historii-obiecaly tez conieco...3/Rutus-detektor jako nagrode w konkursie.4/Inni-to zobaczymy... Co do Odkrywcy" nie zwracalem sie oficjalnie,ale temat wisi tu juz troche i napewno przeczytala go redakcja.Zapraszam redakcje-spotykalismy sie juz nieraz na zlotach-i zawsze bylo coool.Jesli cos to moj tel jest ten sam co kiedys :)Pokoje sa male i praktycznie porezerwowaly je rodziny z dziecmi-ale jest sporo podlogi" ewentualnie pole namiotowe.My wyjezdzamy juz jutro popoludniu-gdyby ktos nie mogl trafic lub jakies pytania tel 888677536Pozdro JMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Buuu... ja już żałuję że mnie nie będzie... to przez tych cholernych Iroli!!!;- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Jednym słowem dałeś dupy wojtas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 A kalesony to ci kudłaty w poniedziałek przywiezie...Myślę,że nie przehandluje ich po drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Wojtas dał dupy po całej linii, kalesony mu przywioze , co mam nie przywieść:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Bo zawsze można przepić hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Przepic Wojtasa kalesony?>? W sumie czemu by nie heheh.Ale znowu damy czadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Oj, będzie jazda............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Sory, ale ja nie daję dupy Panowie (a może Panie???) behehe:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Dałeś dupy,to powiedzenie.A ta aluzja to do kogo ??? Nie wszyscy znają się na żartach...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMS Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 No to juz finalowe sprawy - my za chwile wyjezdzamy szykowac grunt" :)Sponsorzy dopisali-detektory,kielbaski na ognisko i % sa - Wy zabierajcie soczki do drinkow /naturalne owocowe w kartonikach/ sprzety wykopkowe i instrumenty muzyczne,dobry humor i przyjezdzajcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 JMS szerokiej drogi i powodzenia w szykowaniu gruntu pod impre.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 No i właśnie, a skąd wiesz czy ja znam się na żartach? Ale nie zaśmiecajmy takimi rzeczami forum, pozdrawiam i czekam na spodnie (które są chyba już zjedzone przez mole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Spodenki są lux.Przyjadą do Wrocka w poniedzałek.Jeszcze będziesz cieszył miche jak je zobaczysz hehehe.Pozdro Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 A dokłądniej to będą w niedziele :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 No to czekam na gacie z niecierpliwością:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Pozdrowionka dla wszystkich,którzy zostają w domciu.My już odlatujemy na zlotowisko do Ogrodzieńca.Czołem panowie Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.