das_reich Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 ej o co chodzi z tym panzergrenadierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 das_reich cóż... poprzeglądaj sobie stare posty na forum a wszystko zrozumiesz :]powiem tyle, że to był człowiek nie cieszący się zbyt dobrą opinią :> ale sam zobacz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 dobra dzięki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Czołem Waszmościom!No cóż! Panzergrenadier....jest jaki jest!Na naszej inscenizaji....nie mielismy do niego zastrzeżeń!Wiec nie wieszajcie psów" na koledze Tomku....proszę!A może ....więcej ...tolerancji....dla niego?Nie przymuszam.Nasza Grupa...nauczyła...się z nim ..ŻYĆ!Pozdrowinika....dla Grup Niemieckich!Z całego serca przesyłamy!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 kurde jedni go jadą a drudzy go bronią no co w końcu z nim jest nie tak ze jaest w takim kręgu zainteresowania>szukałem na forum ale nie dałem rady znalesc jego postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Kto z kim przystaje, takim się staje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Do kogo piejesz d007 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.