mietek Napisano 26 Listopad 2010 Autor Share Napisano 26 Listopad 2010 Odnosnie wczeniejszego Czym "wypchać przy rekonstrukcji kaburę od oporządzenia P37? Z atrapą rewolweru Enfield raczej będzie problem by ją zdobyć."Pojawila sie Denix replika Webleya firmy Denix: http://www.gunstar.co.uk/Pistol-Hand-guns/Denix-Webley-Mk-4-gun-for-sale-gs13127.aspxhttp://www.aleprezent.com.pl/go/_info/?id=1037&partner_id=59595959&code=b8fe21dc89887ca2cfeee1f5b320c4ab&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-11&utm_content=1037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Dzięki za odpowiedź. Przy okazji gdzie można kupić wojenny chlebak? Szukam tyle czasu i nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekN3 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 allegro lub ebay , szczególnie na tym drugim chlebak często się pojawia.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Nareszcie udało mi się kupić:D Teraz czekam na przesyłkę. Długo musiałem szukać takiej sztuki, bo większość to powojenne produkcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Trafiła mi się taka ładownica. Produkcja chyba kanadyjska. Ale czy wojenna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyB@14 Napisano 18 Maj 2011 Share Napisano 18 Maj 2011 Napy sygnowane UNITED-CARR CANADA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robzet Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 WitamNa znanym wszystkim portalu aukcyjnym zakupiłem brytyjskie Eyeshield AG.czyli gogle przeciwgazowe będące na wyposażeniu w czasie II Wojny światowej. Mam w związku z tym pytanie- czy zakładało się je w momencie ataku gazowego by chronić oczy (czy raczej miano je zakładać )czy też raczej miano je zakładać na oczy żołnierzy już porażonych ???(przypominają mi się zdjęcia z pierwszej wojny światowej przedstawiające kolumnę żołnierzy brytyjskich z zabandażowanymi oczami po ataku iperytowym, idących gęsiego trzymając wyciągnięte ręce na ramieniu kolegi stojącego przed nimi)Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zna odpowiedź na to pytanie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.