Skocz do zawartości

Szopa pełna niespodzianek

Gość Rafał Bier

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy dyskutanci.Jeżeli chcecie podjąć temat, zwróćcie się z tym problemem bezpośrednio do mnie.Zarówno niejaki \kraker\" jak i jego kolega podejmują dyskusję na temat ciężarówek , o której nie mają zielonego pojęcia.Rzucanie domniemanych cen pojazdów oraz zastanawianie się na forum publicznym , czy zarobie na tym czy nie, świdczy tylko o tym kim są, a są \chłopcami internetowcami\", którzy w życiu nie podjęli żadnego wyzwania i napewno nie wiedzą co to znaczy przetransportować dziesięć samochodów ciężarowych z Warszawy do Bielska-Białej.

Bez ogródek stwierdzam na początku iż mam zaszczyt zaliczać się do grupy przyjaciół Rafała,żeby nie było niedomówień.Widziałem sam te ciężarówki,widziałem zdjęcia z wyciągania i transportu tego,wiem ile to kosztowało w zakupie i w transporcie.I wiem też ile z tym jest było i będzie jeszcze kłopotu.Nie wiem natomiast dlaczego niektórzy Panowie Krytykanci nie kupili tego sami,chociaż o tych samochodach było wiadomo conajmniej od roku i to oficjalnie.Chyba ma rację Rafał co do zawiści ludzkiej.A sprawa następna to współpraca z muzeami.Niech ktokolwiek spróbuje podarować coś większego,a nie daj Bóg potrzebującego konserwacji lub jakichkolwiek nakładów jakiemukolwiek muzeum - zobaczy sam z jakimi to otwartymi witają go rękoma i jak jego darowizna jest momentalnie wystawiona na wystawę.Prędzej znajdę TKS-a niż się w/w doczekam.
Hartmann - Leszek Kusiak

Coż , mogę napisać prawie to samo co Hartmann. Znam Rafała może nie tak długo , ale na tyle by wiedzieć, że temu co robi należy się przede wszystkim szacunek. I jest osobą uczciwą, więc raczej polecam krytykantom wzięcie pod uwagę, że nie znajdą sojuszników w robieniu zadymy wokół tego co Rafał robi. widocznie, chłopcy ci, nie ruszyli w życiu dupy od ekranu komputera, krytykując wszystko i wszystkich. Coż to wysiłku wymaga nie wiele.
Przykre

Rafał, radzę nie zwracać uwagi na te głosy, bo nie ma to najmniejszego sensu. Zawsze znajdzie sie ktoś, kogo boli , że ty masz , a on nie. Cóż, jak pies ogrodnika. Więc życzę jedynie powodzenie w dalszych działaniach. Zawsze służę swoją bezinteresowną pomocą.
Wesołych Świąt.

akagi - Jacek Haber

ja wiem co to znaczy internetowcy - ludzie którzy wykrywacz ,łopatę i linkę saperska znają z opowiadań , gazet ,radia i swojego internetu!ja tez na wakacjach zabieram sie z ludzmi za wydobywanie pewnego zapomnianego czołgu i wiem ,ze pewni ludzie beda chcieli mnie ubiec , a potem będą się burzyć!pozdrawiam Yasioo

gratuluje ci.....:))poznaliśmy sie na wlk.sowie pewnie mnie nie pamietasz bo ja raczej naleze do tych maluczkich...ale gdybys kiedys potrzebowal kogos do pomocy w czymkolwiek z centralnej polski...zdrowka zycze i kolorowych jaj....robert

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie