Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Moi drodzy dyskutanci.Jeżeli chcecie podjąć temat, zwróćcie się z tym problemem bezpośrednio do mnie.Zarówno niejaki \kraker\" jak i jego kolega podejmują dyskusję na temat ciężarówek , o której nie mają zielonego pojęcia.Rzucanie domniemanych cen pojazdów oraz zastanawianie się na forum publicznym , czy zarobie na tym czy nie, świdczy tylko o tym kim są, a są \chłopcami internetowcami\", którzy w życiu nie podjęli żadnego wyzwania i napewno nie wiedzą co to znaczy przetransportować dziesięć samochodów ciężarowych z Warszawy do Bielska-Białej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 Bez ogródek stwierdzam na początku iż mam zaszczyt zaliczać się do grupy przyjaciół Rafała,żeby nie było niedomówień.Widziałem sam te ciężarówki,widziałem zdjęcia z wyciągania i transportu tego,wiem ile to kosztowało w zakupie i w transporcie.I wiem też ile z tym jest było i będzie jeszcze kłopotu.Nie wiem natomiast dlaczego niektórzy Panowie Krytykanci nie kupili tego sami,chociaż o tych samochodach było wiadomo conajmniej od roku i to oficjalnie.Chyba ma rację Rafał co do zawiści ludzkiej.A sprawa następna to współpraca z muzeami.Niech ktokolwiek spróbuje podarować coś większego,a nie daj Bóg potrzebującego konserwacji lub jakichkolwiek nakładów jakiemukolwiek muzeum - zobaczy sam z jakimi to otwartymi witają go rękoma i jak jego darowizna jest momentalnie wystawiona na wystawę.Prędzej znajdę TKS-a niż się w/w doczekam.Hartmann - Leszek Kusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 Coż , mogę napisać prawie to samo co Hartmann. Znam Rafała może nie tak długo , ale na tyle by wiedzieć, że temu co robi należy się przede wszystkim szacunek. I jest osobą uczciwą, więc raczej polecam krytykantom wzięcie pod uwagę, że nie znajdą sojuszników w robieniu zadymy wokół tego co Rafał robi. widocznie, chłopcy ci, nie ruszyli w życiu dupy od ekranu komputera, krytykując wszystko i wszystkich. Coż to wysiłku wymaga nie wiele. PrzykreRafał, radzę nie zwracać uwagi na te głosy, bo nie ma to najmniejszego sensu. Zawsze znajdzie sie ktoś, kogo boli , że ty masz , a on nie. Cóż, jak pies ogrodnika. Więc życzę jedynie powodzenie w dalszych działaniach. Zawsze służę swoją bezinteresowną pomocą.Wesołych Świąt.akagi - Jacek Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 A ja po prosbie moglbys zrobic galerie na odkrywcy bo zdjecia zamieszczone w gazetowej wersji sa straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 Zdrowych i Wesołych Świąt życzy wesoły czołgista z JAJEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2002 Share Napisano 30 Marzec 2002 ja wiem co to znaczy internetowcy - ludzie którzy wykrywacz ,łopatę i linkę saperska znają z opowiadań , gazet ,radia i swojego internetu!ja tez na wakacjach zabieram sie z ludzmi za wydobywanie pewnego zapomnianego czołgu i wiem ,ze pewni ludzie beda chcieli mnie ubiec , a potem będą się burzyć!pozdrawiam Yasioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2002 Share Napisano 31 Marzec 2002 gratuluje ci.....:))poznaliśmy sie na wlk.sowie pewnie mnie nie pamietasz bo ja raczej naleze do tych maluczkich...ale gdybys kiedys potrzebowal kogos do pomocy w czymkolwiek z centralnej polski...zdrowka zycze i kolorowych jaj....robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.