junior33 Napisano 21 Sierpień 2005 Autor Napisano 21 Sierpień 2005 Mam prośbę czy posiada ktoś zdjęcia wejść do kompleksu Włodarz jeszcze przed pracami adaptacyjnymi.Pozdrawiam.
wolfik_wwa Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Mam zdjęcia wejść do Włodarza z okresu 1998-2002. Część mam wywołanych, część na negatywie. Czyli generalnie są to fotki analogowe i wymagają zeskanowania, a ja niestety go nie posiadam. Jak się zawezmęę (tzn.zmobilizuję, to:1. odnajdę i zrobię odbitki z negatywów;2. odnajdę już zrobione pozytywy;3. zeskanuję cały ten ambaras;4. ...... i wreszcie będę mógł zamieścić ten bałagan zarośnięty krzakami na forum. :DPozdrow.Wojtek
nashorn Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Siema Wojtas!Jerzy G. ma skaner!Skocz do niego,masz blisko ;-P
wolfik_wwa Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 Ty Alek nie bądź taki mądrala! Sma sobie idź do J.G. (Palanta), i sobie zeskanuj instrukcję obsługi cepa!hłe hłe hłepozdrowka wolf
Mathew Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 wejście przed poszerzeniem, kilka metrów czołagania Mathew
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.