Skocz do zawartości

Armand

Pit_100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja mam Penetratora, wbrew opinii moge stwierdzic ze to calkiem niezla, lekka i prosta w obsludze wykrywka. Mam ja dla osob niezwiazanych z szukaniem a chcacych sprobowac jak to jest :)
Na ostatnim wypadzie szalal w lesie z nim moj brat, nakopal lusek, pierdolek, jakis kawal stalowej plyty z przyzwoitej glebokosci oraz monetke.
Do wad mozna zaliczyc cichy glosnik bez mozliwosci regulacji i duza sonde z otworami (wiem ze sa wieksze i wspolczuje uzytkownika).
Jesli w Penetratorze bylby wskaznik np. wychylowy wykrywka idzie o klase wyzej.
Uwazam ze to niezla wykrywka za ta cene i co najwazniejsze statyk!
  • 4 weeks later...
Napisano
Ja uzywam Prospectora.Wady wysuwa sie czesc z sonda podczas przeszukiwania.Gwint w otworach laczacych wierzch pudelka od elektroniki szybko sie wyrabia i wyrywa jest slaby.Bardzo słabe przyłacza do baterii przewody sie wyrywaja trzeba przerabiac.Zasieg w miare zalezy tak jak wszedzie od gruntu.Czasami wyje bez potrzeby np ostatnio na kamieniu a moze mam meteoryta :-). W tej chwili mysle ze zakup Prospectora(starszy model z pełna cewka) nie byl za dobry :-). Jednak da sie cos znalezc :-).Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie