ka222 Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 WitamCzy ktos mogłby podać mi wymiary soldbucha wh?PozdrawiamKa222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozakk88 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 witam widziałem soldbuchy wh inblanco na allegro z tego co pamietam kosztują ok 30 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka222 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 WitamPozwolę sobie ponownie prosić o wymiary tej książeczki.Czy którys z naszych dzielnych rekonstruktorów niemczyzny posiada takowy dokument oraz linijkę ?????Kozakk88 dzieki za info.PozdrawiamKa222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Kolego ka222!Wdze ,ze Twoj apel pozostal gluchy!Posiiadam owy dokument ,tylko ,ze u babci!W sobote jak u niej bede to zmierze i podam Ci tu wymiary!Trzymaj sie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Witam !Stronka warta odwiedzenia:http://www.soldbuchweb.com/moze znajdziesz tam cos czego szukasz.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Wymiary 102 mm x 140 mm.Bedziesz na tej podstawie robił repliki? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka222 Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 WitamDzięki za info.Repliki to za dużo powiedziane,owszem chciałem druknąc sobie jedną sztukę dla Pana Manekina coby mu kieszeń wypchac jakąś tekturką :)PozdrawiamKa222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Urs, skąd Ty to wiesz? Masz oryginalny w domu? :-)PozdrawiamLeuthenPS Ja mam ksero Soldbucha Luftwaffe, ale przeczytałem ogłoszenie" dopiero teraz - w przeciwnym razie sam bym zmierzył (ksero):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Abwehr wie nie takie rzeczy :] Mam repro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szero Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 cwaniaki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.