Skocz do zawartości

JUBILEUSZ !!! A ODKRYWCA ŚPI...

India

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

Ciekawe czy ktos z Was-Czytelników zauważył,ze własnie wyszedł JUBILEUSZOWY 50 /pięćdziesiąty/ NUMER ODKRYWCY ???Bo fakt ,że w samej Redakcji temat przespano widać aż nazbyt dobrze po wydaniu pisma.A szkoda...

Desperado-Nie rozumiem jak mogłeś przespać taką okazję?Przeciez to był super moment na całkowitą redukcję ponad miesięcznego opóżnienia.Oraz na spore oszczędności finansowe.
Powinno być w numerze podsumowanie wzsystkiego co działo się przez ten okres i w środowisku ,i w samej gazecie.
Przypomnienie takich ludzi jak : Marek Dudziak,Marysia Wiatrowska,Zbyszek Inglot,Radek Biczak czy całej plejady tych,którzy przewinęli się przez łamy miesięcznika !
Powrót do najciekawszych tekstów,najlepszych fotografii,najwspanialszych odkryć i wykopalisk...
Ba,mogłeś nawet przedstawić największe gafy i błędy popełnione przez osoby piszace.Wzbogacić to jedną starą mapą i już byłby gotowy...50 NUMER SPECJALNY ODKRYWCY.
Bez zbednych kosztów wierszówek /bo teksty stare/,bez dużego nakładu pracy...A tu nawet nie ma ani jednego zdania na temat /chyba/ istotny dla Odkrywcy.Ech...albo nie zależy Wam na piśmie i Czytelnikach,albo...nie potrafiliście wykorzystać szansy.

Mimo wszystko : Najlepsze życzenia dla tych,którzy olbrzymim nakładem pracy powołali do życia gazetę Odkrywca.Dla tych,którzy w ten czy inny sposób współpracowali z pismem.Dla wszystkich,którym kiedyś chciało się walczyć o interesujące materiały.I wreszcie dla obecnego składu śpiochów,który było-nie było wydał Nam 50 JUBILEUSZOWY NUMER ODKRYWCY.Wszystkim Wam jak i Czytelnikom kolejnych 50 numerów / oby 100-setnego Redakcja nie przespała !!!/ życzy: rozczarowana brakiem reakcji ze strony Redakcji - INDIA.
Napisano
India gratuluję refleksu.Mnie to jakoś uciekło.A Redakcji tylko moge współczuć .Myslę ,ze tylko konkurencja ma szansę to zmienić.
Napisano
To w końcu walczymy żeby w O. byly nowe teksty czy stare bo juz nic nie rozumiem, raz maja byc nowe raz stare, ja wole nowe co to za jubileusz 50 numer. Szlag by mnie trafil jakbym kupil taki numer jubileuszowy z odgrzewanymi tekstami.
Napisano
Witam!
A ja myślę, że byłoby się czym pochwalić i szkoda, że ktoś w redakcji nie wpadł na pomysł chociażby jakiegoś skromnego podsumowania pięćdziesiątego numeru. Jakby nie patrzeć jubileusz jest - a raczej był... Żałuję, że przeszedł bez echa. Nie wszyscy mają wszystkie 50 numerów.
Pozdrawiam.
Napisano
Przykre ...” a jeszcze słychać tętent koni”. Ot cała historia :(((((((((((
Napisano
Dzięki India - widzę, że się na wspominka załapałem :-)
Pozdrowienia dla Wszystkich odkrywcowych pisaczy-poszukiwaczy.
Radek Biczak - Kmicic
Napisano
Do Kmicica-A kiedys chyba powiedziałam CI dlaczego kupuje Odkrywcę ku...,i wszystkie inne flugi...Potem był Wojtek...a skoro zaczął dziwoty pisać-To małe pytanie:KTO???

Pozdrawiam.India.Ucałuj ode mnie Beatę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie