art1 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 To czeska, powojenna Praga wykorzystana jako nosnik do dwoch dzialek przeciwlotniczych :)pozdrawiamart1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Dzieki, teraz juz kojarze, a czyja to sztuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 dokładnie kiler p ! zgadzam sie z tobą i thx za słowa poparcia :) ta ostatnia inscenizacja mi sie tak spodobała że już od 3 września postanowiłem zbierać wyposażenie wechrmahtu lub ss :D i prosze mam juz kilka żeczy. tak więc niemartw sie Fall za rok będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Czołem Zapraszam do galerii poświęconej iimprezie w Cieszynie na stronie Pro Fortalicium.Adres do galerii: http://www.profort.org.pl/galeria9/index.phpSerdecznie pozdrawiam d007Pro Fortalicium Tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Polacy pieknie!GRATULUJE!poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwoJima Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Witam.Z racji ,że brak w galeri zbyt wielu dobrych zdjęć strony niemieckiej to proponuje sobie zobaczyć TE zdjęcia: http://www.militaryphotos.net/forums/viewtopic.php?t=46516Mam nadzieje ,że się nie powtarzam z tym linkiem na tym forum.Ciekawe czy u nas będzie kiedyś możliwe coś takiego?Jak narazie strona niemiecka przędzie chyba gorzej niż polska(mówie o 39r.-choć te fotki to są z 45") pozdrawiamIwoJima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Zaraz dodaje kilka fotek z aparatu GRH Galicja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 foto 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 To będzie na tyle. Może nasze mundury nie były rewelacją ale ważne, że publiczność i uczestnicy bitwy byli zadowoleni. Mam nadzieję, że za rok będę mógł uczestniczyć w następnej inscenizacji. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Poprostu zrobilismy taką impreze na ile było nas stać. Mam nadzieje że za rok będzie nas stać na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.