Gość Napisano 25 Marzec 2002 Share Napisano 25 Marzec 2002 W numerze marcowy jest opisane odkrycie 10 ciężarówek amerykanskich z II wojny. Ale czegos nierazumiem. W pewnym momecie jest o przekazani kilku do muzeum, a ja ja chyba wiedzialem gdzies na necie ze sa na sprzedaz.To cos chyba tu niegra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2002 Share Napisano 25 Marzec 2002 Szczęściarz kupił marcowy numer!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2002 Share Napisano 25 Marzec 2002 mozna zobaczyc ogloszenia na temat sprzedania na :www.allegro.plnr ogloszeń :4851661485176048519144852150moze Odkrywca sie zainteresuje tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2002 Share Napisano 25 Marzec 2002 moi wspaniali znajomii byli ogladac te wspaniale cuda i stwierdzili co nastepuje ze i owszem sa to ciezarowki ale ich stan nie jest wcale taki idealny i nie tak jak pisza w odkrywcy zbierane do kolekcji ale do tych lat 70 pracowaly w gospodarstwie ogrodniczym czeci co sie zepsulo bylo zastepowane czym popadnie to rozrusznik od zuka to od warszawy wiecie jak to bylo za prl'utakze osprzet jest zdekapletowanya takze pewne inne przerobki byly dokonane podobno dal za wszysto 50 kawalkow im proponowal ceny okolo 14 za sztuke cen na aukcji nie znam (chcial poprostu zarobic)ale go troche wysmiali ze 6 do 8 zaleznie od egzemplaza to jeszcze twierdza ze by wzieli wiec co sie da to opchnie byle nie stracic a reszte co zostanie i nie bedzie chetnych to moze przekaze do muzeumdo tej pory byli bardzo wiarygodnii wiec nie mam powodu im nie wierzyc a odkrywca juz pare cudow juz puscil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Wlasnie, a jak sie miewa slynny U-boot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Co Ci nie gra \kraker\"?! Czy uważasz, że powinienem całość przekazać do muzeum?! A może Tobie też zrobić prezent na zajączka?!!!!Postukaj się po głowie i pomyśl, w czym szukasz sensacji. Jak narazie nic o Tobie nie słyszałem, ani o Twoich osiągnięciach i eksponatach. Wesołych Świąt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Co Ci nie gra \kraker\"?! Czy uważasz, że powinienem całość przekazać do muzeum?! A może Tobie też zrobić prezent na zajączka?!!!!Postukaj się po głowie i pomyśl, w czym szukasz sensacji. Jak narazie nic o Tobie nie słyszałem, ani o Twoich osiągnięciach i eksponatach. Wesołych Świąt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Drogi \miał\".Nie opieraj się na opini innych tylko jak chcesz to sprawdź sam. Nikt nigdy nie twierdził, że samochody pochodzą prosto z Armii Amerykańskiej. Jak na warunki polskie ,samochody te są zachowane w niezłym stanie. Chciałbym Cię poinformować, że do żadnego ciężarowego samochodu amerykańskiego nie pasują części ani z Warszawy , ani z Żuka. Stan ich orginalności wacha się od 70-90%.Gazeta opisuje kolejność wydarzeń od miesiąca listopada zeszłego roku. W między czsie dużo się zmieniło. Pierwszą instytucją powiadomioną było MWP.Po ich odmowie postanowiłem podjąć się renowacji dwuch egzemplarzy, natomiast resztę odsprzedać.Jeżeli komuś nie pasują ceny, to niech nie kupuje. Ja sam wiem ile kosztowało mnie to wysiłku i zamrożonych pieniędzy, aby to zdobyć i przywieżć.Warunkiem zakupu, było wzięcie całości,a mnie osobiście interesowały zaledwie trzy sztuki.Każdy z tych eksponatów napewno znajdzie swojego nabywcę,a ja nie jestem już zainteresowany przekazywaniem tego,co mi zostanie.Rozumiem, że zawiść ludzka jest naszą cechą narodową, ale to nie moja wina. Podejmowanie dyskusji na temat cen i zarobku jest bardzo nie eleganckie i tronci prostactwem! Mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości będę mógł oglądnąć coś z Twojej kolekcji. Gazeta Odkrywca nie kłmie,tylko czsem czołgi się wywracają! Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 RafałRób swoje i olej krytykantów - zazdroszczą sam bym chciał mieć takę brykę - może za kilka lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2002 Share Napisano 27 Marzec 2002 Prezes !!Olej malkontentów i krytykantow, a najlepiej ATS`em ich !! I rób dalej swoje.Rufus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.