Skocz do zawartości

Meta Max

alesz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Może ktoś powiedzieć coś więcej na temat wykrywacza META MAX. Bardzo mnie interesują jego wady i zalety.
Czy naprawdę jest on tak dobry jak opisuje producent?
Napisano
Z detektora jestem zadowolony, osiągi na stronie producenta nie są przesadzone. Jest dobrze wyważony i nie męczy ręki, konstrukcja dość mocna także nie ma obaw o jakieś uszkodzenia nawet w trudnym terenie.
Instrukcja jest wyczerpująca a w razie problemów producent chętnie udziela porad.
Jeżeli chodźi o wady to moim zdaniem rękojeść jest za miękka i trzeba zapinać pasek na rękę dla pewniejszego trzymania.

• 2 months later...
Napisano
jestem ciekaw jakosc nastepcy metamaxa ktory ma sie juz od jakiegos czasu wykluc ? czy ktos wie kiedy
??
co do metamaxa to w sumiefakt raczka jest mieka i bez zapiecia tasma na podlokietniku troche chybocze ale za to dobrze w reku lezy
co do osiagow to fakt bardzo duze ale juz nie wiem co lepsze bo nim na tym samym polu nakopalem pare monetek i kupe zlomu ale tylko kolor (bo wiem ze ktos powie ze da sie odroznic po czytosci dzwieku czy to cos czy wielkie g.. ale ja sie zawsze zastanawiam czy kopac czy nie bo sobie mysle a noz to mentaka tylko jakos kantem lekko stoi i kopie a uzywajac BH mniejsza zupelnie mala czulosc i chodzac wczesniej po tym samym dosc malym terenie tak mie po uszach nie bilo i w sumie mniej wyciagnolem ale sie nie nakopalem az tak
czy moze ktos z kolegow ma i uzywa metamaxa i podzili sie swoimi spostrzezeniami co do ustawien metamxa pod monetki
ja osobiscie jak chodze to ustawiam dysc1:5-6 dysc2:7-8
i nie wiem czy za bardzo przy tych ustwieniach nie opuszczam towaru w glebie
jak jest super zasmiecony teren tzn smietnik lesny na miejscu starych gospodarstw ustawiam iron neutral na on i dysc1:4.5-5 dysc2:6-7 i szukam
wiem ze moze to glupie pytanie bo wsio zalezy od terenu ale chcialbym sie zorjentowac co kto i jak ustawia w metamxie przy szukaniu i jak to wypada wzgledem moich ustawien

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie