Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz????

4444

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tyle tych wypowiedzi i każda inna.Jedni narzekaja, inni chwalą.A ja mam 650zł i żadnego pomysłu, który sprzęt wybrać.Explorer,Dukat,czy te nowe z Mirakl?Pewnie rzucę monetą i kupię co wypadnie,a potem zobaczę czy będę żałował,czy nie.Jeśli ktoś może porównać OBIEKTYWNIE te wykrywacze byłbym wdzięczny.Pozdrawiam.
Monterro
Napisano
Rzuc monete a potem ja znajdz wykrywaczem. Albo rzuc wykrywacz.
Napisano
na temat dukata nie słyszalem ani jednego dobrego słowa... za to same narzekania. to pomylka! explorer??? silny jetes? moze chcesz pocwiczyc kopanie dolow? no i noszenie kilku kg przez kilka godz... :) to tyle o tych dwoch. O mirakl nic nie powiem bo nie wiem :). za 650 pln mozesz przeciez kupic cyklopa 1 ! cena jest adekwatna do mozliwosci, mysle ze to najlepszy wybor. mozesz tez dolozyc i kupic loctansa. generalnie nie spiesz sie za bardzo. po co pozniej zalowac? wiosna poczeka!
lookaj tez allegro. mozna czasami znalezc cos fajnego zza granicy w rozsadnej cenie.
Napisano
Dziękuję za rady.Zastanowię sie nad tym Cyklopem.
Płytkich dołków i watosciowych znalezisk życzę.
Napisano
Witaj
Nie podejmuj zbyt pochopnych decyzji. Ja miałem podobny dylemat i z perspektywy czasu wiem, że byłem bliski popełnienia dużego błędu. Na szczęscie zdecydowałem się na Loctans" i teraz nie żałuję. Grunt to dobry wywiad i rozpoznanie rynku.

Pozdrawiam
Darz Dół

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie