4444 Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 Tyle tych wypowiedzi i każda inna.Jedni narzekaja, inni chwalą.A ja mam 650zł i żadnego pomysłu, który sprzęt wybrać.Explorer,Dukat,czy te nowe z Mirakl?Pewnie rzucę monetą i kupię co wypadnie,a potem zobaczę czy będę żałował,czy nie.Jeśli ktoś może porównać OBIEKTYWNIE te wykrywacze byłbym wdzięczny.Pozdrawiam.Monterro
Gość Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Rzuc monete a potem ja znajdz wykrywaczem. Albo rzuc wykrywacz.
norbi Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 na temat dukata nie słyszalem ani jednego dobrego słowa... za to same narzekania. to pomylka! explorer??? silny jetes? moze chcesz pocwiczyc kopanie dolow? no i noszenie kilku kg przez kilka godz... :) to tyle o tych dwoch. O mirakl nic nie powiem bo nie wiem :). za 650 pln mozesz przeciez kupic cyklopa 1 ! cena jest adekwatna do mozliwosci, mysle ze to najlepszy wybor. mozesz tez dolozyc i kupic loctansa. generalnie nie spiesz sie za bardzo. po co pozniej zalowac? wiosna poczeka!lookaj tez allegro. mozna czasami znalezc cos fajnego zza granicy w rozsadnej cenie.
4444 Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 Dziękuję za rady.Zastanowię sie nad tym Cyklopem.Płytkich dołków i watosciowych znalezisk życzę.
Vercyn Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 WitajNie podejmuj zbyt pochopnych decyzji. Ja miałem podobny dylemat i z perspektywy czasu wiem, że byłem bliski popełnienia dużego błędu. Na szczęscie zdecydowałem się na Loctans" i teraz nie żałuję. Grunt to dobry wywiad i rozpoznanie rynku. PozdrawiamDarz Dół
Don Kichote Napisano 7 Kwiecień 2003 Napisano 7 Kwiecień 2003 WitamNiedawno miałem podobny dylemat Cyklop czy Mirakl - wybrałem mirakla i nie żałuję :-)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.