Skocz do zawartości

Cscope CS990XD

bronek221

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich
Mam kilka pytan w zwiazku z ta wykrywka. Czy w Polsce jest oficjalny przedstawiciel i jaka jest obecnie cena tej wykrywki. Drugie pytanie dla wielu moze bedzie smieszne :) czy ta wykrywke mozna postawic w jednym rzedzie z Explorerem II i Whitesem DFX jesli chodzi o skutecznosc wykrywania koloru (montetki itp), jesli nie, to jakie modele tych firm sa porownywalne z tym modelem Cscope'a
Napisano
używam tego sprzętu i to co moge zdecydownie o nim napisać to że nie jest to sprzęt do monet :) i ciężko go porównywać do sprzętu stworzonego na monetki (jak Explorer), ja do monetek mam osobny sprzęt a cscopa używam na militarke, zaśmiecony teren, czy nawet same stare śmietniki, w takich warunkach sprawdza się wyśmienicie i tu monetki wyłapuje bez problemu tak jak i inny kolor", jednak chodzenie z nim po polu raczej mija się z celem (choć kolega który go wcześniej używał miał pare ładnych trafień na polu), tak naprawde jedyny zarzut jaki do niego mam to nieszokujący zasięg (dyplomatycznie :D ) ale w terenie na którym ja szukam zasięg nie jest najważniejszy a raczej dyskryminacja i inne cechy tego szukacza.

pozdro
Napisano

a to na dowód że używam tego sprzętu :DD, acha i jeszcze odpowiedź na pierwsze pytanie: w polsce jest oficjalny przedstawiciel (nie podam nazwy bo nie będe reklamował :P) cena wynosi chyba około 1500 (ale pewien nie jestem)
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie