Amant Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2005 Ostatnio znalazłem skszynke po amunicji i jak sie okazało uzczelka wokuł wieka jest cała co zrobic żeby jej nie uszkodzić podczas elektrolizy (ja osobiscie przed elektrolizom posmarował bym jom kremem np nivea),uszczelki niedarady wyjońć ze skszynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 wiem jedynie ze guma nie moze wyschnac, nie wiem jak podziala na nia elektrolize wes jakis fant np detke lub cos podobnego i eksperymentuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Kiedyś jako izolatory nałożyłem na elektrode gumki do włosów, nic się im złego nie działo. Za stan uszczelki po elektrolizie jednak nie ręcze. Nie wiadomo co to za guma a i parę lat ma, może nie przetrzymać takich doświadczeń.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amant Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 Elektroliza w toku posmarowałem uszczelke sylikonem przezroczystym i jak narazie uszczelce nic sie nie dzieje po elektrolizie odkleje sylikon i zdam sprawo zdanie z wyglondu i stanu uszczelki,o ado pojemnika w kturym jest muj fant z uszczelkom włożyłem kawałek takiej samej uszczelki z innej skszynki i zobacze co zniom sie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 włos sie na głowie jeży ... i to nie z powodu zastosowanej metodypozdrawiam,K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.