Gość Napisano 25 Marzec 2002 Share Napisano 25 Marzec 2002 W najbliższy czwartek wybieramy sie grupa 6-7 osob (ze Szczecina) na Wal Pomorski. Jezeli ktos sie takze wybiera to mozemy razem pochodzic. Jezeli nie to moze ktos poradzi co jest najbardziej interesujace do poogladania i powykrywania, bo wal dlugi i szerki, a czsu malo ( tyko 3-4 dni). Za wszelkie cenne wskazowki z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2002 Share Napisano 26 Marzec 2002 Nie rozkopywać mi wału, bo wszystko i tak powyzbirane.Kopta w swoim szczecinie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marzec 2002 Share Napisano 28 Marzec 2002 Agent - daj znac jak poszlo. Tez chodze po Wale ale narazie znajduje tylko luski i pociski karabinowe, za to w iloscoach hurtowych. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwiecień 2002 Share Napisano 2 Kwiecień 2002 ja na wale bylem tylko raz. mam tam rodzine w pobliskiej wsi Nadarzyce. w czasie mojej wedrowki po lesie (bylem bez wykrywacza) znalazlem tylko rure po wystrzelonym panzerfauscie. wystawala z ziemi i byla doskonale widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.