miro5671 Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 Ja nie mam dostępu do netu,bo mi padł komp.Dlatego sporadycznie mogę pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Październik 2005 Autor Share Napisano 28 Październik 2005 Przed nami długi wekend - jakieś propozycje ??? {najlepiej na telefon} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczek67 Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Cześć a morzna się z wami wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Wiara a może w wigilię wszystkich świętych. Klimat będzie.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 Kanton ciebie to już na odstrzał wziąść pora hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 misiaczek.Jak będzie coś wiadomo to się wbijaj...Jesteś z Brzegu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Miro dorwałeś się do kompa jak szczerbaty do orzechów, i wypisujesz po wszystkich postach takie cudawianki.pozdrwaiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Kanton.Ja mam kompa w serwisie.Piszę z pracy...Więc w pewnym sensie masz rację,że dorwałem się do kompa...To nie zmienia jednak faktu,iż muszę cię wziąść na muszkę...Dokładnie na MG....... hehehe pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Halo! Czy tu ktoś wspominał o emgiecie. Kto ma emgietę. Miro czym zaskarbiłem sobie twoje względy że pragniesz mnie wziąść na muszkę emgiety. Opowiadaj czy posiadasz może ten fant co ci spędza sen z powiek. A co do ogniska to jestem krutko mówiąc udupiony na cacy przez moją ładniejszą połowę ale...... . Może coś wymyślimy za tydzień i połączymy z Dniem Niepodległości. Ja też bym juz porył w banku ziemskim bo dostaję juz pomału doła ( nie mylić z odmiennym stanem świadomości) mieć dołau kopacza to znaczy eeee ...... to znaczy mieć doła.pozdrowienia dla całej wiarywasz wiecznie myślący o was (czy przypadkiem nie wyrwli leposzych fantów odemnie z banku ziemskiego)AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Antoś nie nasadzaj mnie na mine...MG nie miałem,nie mam - a czy będę miał to się zobaczy...{ale zawsze można wynająć}hehehe pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Ale ćwiczenie biegania zygzakiem możesz już zacząc.....hehehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Jeśli chodzi o ognisko to za dwa tygodnie.Co wy nato ??? Za tydzień mam wyjazd do Zakopca i nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Trzeba cos ustalić bo wódke trza wypić heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 kudłaty podesłałem ci e-mail z mojim skypemożemy porozmawiać około 20:00pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Dziś będę próbował:)) daj znac jak bedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczek67 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Niestety nie jestem z Brzegu, ale z dojazdem nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Ja w poniedziałek będę miał dopiero kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavalier1125 Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 weekend majowy 2014 może gdzieś Pokopiemy w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 cavalier ale żeś kotleta odgrzał..Panowie z tego wątku mają dziś po 60 latek z groszem..i już nie mają siły łopatą machać ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavalier1125 Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 może oni już sil nie maja Emeryci w końcu :/,ale chyba nowe pokolenie wyrosło i jest w Brzegu...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.