wittman Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 tak tylko chcialem przypomniec ze niektorzy czekaja na jakas informacje (z niecierpliwoscia )!!!wiec do dziela !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 chodzi oczywiscie o informacje o II zlocie Tannenberskim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Ja chyba 27sierpnia nie dam rady.Dlatego jadę pod Tannenberg na najbliższy weekend.Też będzie parę osób.Szczegóły tutaj http://www.poszukiwanieskarbow.com/nindexm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorian 1 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Witam Wittman, dawaj 12 pod Tnnenberg, pozdrawiam. Szaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Witam,Ano będzie i 27.08 na 28.08 zapowiedziane spotkanie 'pod Karolinką'. Szaszka zaprasza już od 12.08 i też dobrze :0)Szczegóły niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2005 nu kamandir od 12 do 28 to kawał czasu :) wypadałoby się troszku szprecyzować :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 No i po raz drugi,po spotkaniu pod Tannenbergiem zgubiłem słuchawki.Mam prośbę do uczestników spotkania 27-28.08,jak się komuś rzucą w oczy takie słuchawy na czerwonym pałąku i na kablu tel.-niech da znać.pozdrawiamkawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 OK, Kawon - załatwione :). Acha mam pytanie do bywalców -jakie warunki (spanie na sianie czy własne tipi ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4r0 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Podobno to będzie jakieś spotkanie z leśnikami i nie będzie nikt kopać, to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Wtam, Dzisiaj wyjaśniły się możliwości dopełnienia podanego terminu spotkania ze strony 'czynników oficjalnych'. Niestety 27.08 jest to niemożliwe. Spotkanie odbędzie się jak zwykle ale tym razem w innym czasie. Myślę,że i Wszystkim innym zainteresowanym nie uczyni to żadnej różnicy. 27.08 to koniec wakacji i trudno znależć w tym czasie wolną chwilę. Termin spotkania i mam nadzieję ciekawy program zostaną podane odpowiednio wcześniej. Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomko Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 No tak, miałem jechać jutro podebrać trochę grzybków Bjarowi - autko odmówiło współpracy muszę odwiedzić serwis :((. Miałem jechać do karolinki - kicha. I nawet pocieszyć się nie mogę bo kluczyk od barku mnie zabrali :(Dziś nad Ursynowem będzie słychać ponure wycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 alllllllllopodbijam do góry !!!czyzby w tym roku mimo szumnych zapowiedzi ze zlotu nici :(pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.