tominml Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 mam takowe autko z 1940 ale tego modelu ( V501)nie mogę znależć w necie.może komuś idzie to sprawniej? chodzi mi o zdjęcia i jeśli jest to możliwe to jakies plany potrzebne do zrekonstruowania paru elementów.pozdrawiam
tominml Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 Cancer wielkie dzieki!!!!to dokładnie te auto.wiesz może jak zdobyć jakieś dokładniejsze plany?autko jest na chodzie ale przez lata uległ wielu przeróbkom i chciałbym doprowadzic go do stanu jak najbardziej oryginalnego!wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie.
tominml Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 Jeszce jedno.Mógłbys mi podać stronę na której znalazłeś te zdjęcia?pozdro
Cancer Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 Jesli moge Ci cos polecic , to na tej stronie (http://www.vomag.com/literatur.htm) znajdziesz orginalna instrukcje do autka. Ale koszt to 20€ :-(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.