nick78 Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Napisano 5 Sierpień 2005 Witam wszystkich poszukiwaczy.Czy może ktoś z was posiada TM-808? Od niedawna jestem szczęsliwym posiadaczem :-) tego sprzętu ale niewiem czy dobrze go ustawiam.Podczas poszukiwań daję się słyszeć jakby gong.Poza tym szukacie na auto czy na no-auto.
proscan Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Gong ?? Wykrywacz raczej wyje" w przypadku gdy zbliżymy go do czegoś dużego.Osobiście polecam używanie trybu manualnego i kasowanie przyciskiem na rączce. W razie niestabilności zmniejszyć czułość (Signal Balance).proscan
nick78 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 Wielkie dzięki.A ztym gongiem to szczera prawda.Jak pracuję na auto to co jakiś czas właśnie pojawia sie taki elektroniczny gong jagbyś uderzył w kryształ.Nie wiem czy to jakaś niestabilność układu czy coś żle ustawiam.Nick78
proscan Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Hmmm. To chyba nie jest zdrowy sygnał. Nie bardzo wiem o co może chodzić. TM-808 wydaje zwykle dziwaczny dźwięk przy włączaniu (taki pisk zarzynanego prosiaka). Ale gong ??To jest nowy wykrywacz, czy ma już swoje latka ?proscan
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.