milord Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 witam................dziwne pytanie ale czy ktoś kopał w okolicy ciechocinka trasy toruń włocławekwybieram się na łykent i mam ochote wbic szpadelekpozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 no no no kolego to moja miedza, psami szczuc co prawda nie bede, ale..... A powaznie to wbij szpadelek wzdluz Tążyny, to była rzeka graniczna pomiędzy zaborami, te tereny kryją wiele ciekawostek, mój serdeczny kolega maniak poszukiwań przywozi z wypraw rozne ciekawe rzeczy, jestem pod nieustającym wrażeniem jego dzialalnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milord Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 dzięki za podpowieca moze jakis szczegół gdzie ona mniej więcej przepływa?ja ostatnio wiele czasu spędziłem w raciązku i niepowiem coś zawsze wychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 hmmm...jak by tu powiedziec, jadąc od Torunia, płynie z prawej strony, mozna wysiasc w Otłoczynie z pociągu, albo posuwac sie od stacji w Otłoczynie, trafisz na rzeczkę, taką nie za dużą, w niektórych miejscach można nasikać na drugą stronę - to jest właśnie Tążyna, okolice do przeszukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milord Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 gorąco sie polecam, moge dac namiary na mojego kolege, ale to juz na priva albo na emila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 sorki: airborne@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.