saturnin2 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Napisano 4 Sierpień 2005 Witam.Jestem poczatkującym poszukiwaczem. Dostałem od kolegi skorupę f-1. Czym ją wyczyćić z rdzy?Z góry dziękuję za informacje
revolt Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 wywal po co ci skorupa F-1:) jak ci milicja wparuje to zostaniesz terrorystą:)
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Ja czyściłem skorupy od F1 szcotką drucianą na wiertarce, daje ładne efekty a i tak na tych skorupach w zadzie nic się nie zniszczy przez tak radykalne metody czyszczenia. Pozdr
michałł Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Jeśli jest pusta to wrzuć ją do ognia, jak się rozgrzeje do czerwoności to wrzuć ją do wody i potem szczota. Efekt murowany !
Gewer Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 Ja osobiście uzywam autolizy + szczotka druciana F1 wychodzą na prawde ładnie przedtem uzywałem ocet też było to dobre ale po autolizie metal na szyszce wyglada według mnie o wiele lepiej.pozdr. Gewer
DjOLO Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 A ja mam pytanko bo też mam f-1 z zapalnikiem w ładnym stanie (skorupka) I nie wiecie jakby go tu zakonserwować?Pozdrwaiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.