saturnin2 Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Witam.Jestem poczatkującym poszukiwaczem. Dostałem od kolegi skorupę f-1. Czym ją wyczyćić z rdzy?Z góry dziękuję za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 namocz ja w nafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hans85 Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Uzyj octu, pieknie wyzera!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 wywal po co ci skorupa F-1:) jak ci milicja wparuje to zostaniesz terrorystą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Ja czyściłem skorupy od F1 szcotką drucianą na wiertarce, daje ładne efekty a i tak na tych skorupach w zadzie nic się nie zniszczy przez tak radykalne metody czyszczenia. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michałł Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Jeśli jest pusta to wrzuć ją do ognia, jak się rozgrzeje do czerwoności to wrzuć ją do wody i potem szczota. Efekt murowany ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gewer Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Ja osobiście uzywam autolizy + szczotka druciana F1 wychodzą na prawde ładnie przedtem uzywałem ocet też było to dobre ale po autolizie metal na szyszce wyglada według mnie o wiele lepiej.pozdr. Gewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 A ja mam pytanko bo też mam f-1 z zapalnikiem w ładnym stanie (skorupka) I nie wiecie jakby go tu zakonserwować?Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 A wiemy, pomalować wystarczy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.