Skocz do zawartości

Wykopany TKS

Gość ApRilAs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj robotnicy pogłębiający rowy w okolicach Wrocławia natkneli sie na wrak tks-a.W środku znaleziono bezdomnego który mieszkał tam od wojny.Za kazdym razem gdy wracał zasypywał wejscie do pancernej chatki poniewaz było mu cieplej.Robotnicy byli przerazeni tym odkryciem .Tks został odebrany bezdomnemu i wywieziony do Muzeum Wojska Polskiego.Bezdomny odgrażal sie ze przeniesie się do Tygrysa po drugiej stronie ulicy.Agresywnego bezdomnego zabrała policja.

Bocian mozesz skasowac temat to przecież Prima Aprilis.
Pozdrawiam :))))))))))))))
Napisano
Pleciesz bzdury!!!!! Ale ja mam prawdziwą sensacje,wczoraj podczas wyprawy z wykrywaczem natknołem sie na cos naprawde cennego....:na głębokosci ok 1.20 dokopałem sie do skrzyni,w ktorej jak sie okazało są fragmenty prawdopodobnie bursztynowej komnaty,jedną udało mi sie wydobyc,droga jednak była zbyt cięzka i dałem sobie spokoj lecz czekam do soboty,aby wydobyc reszte skrzyn...miejscowosci wam nie podam bo jeszcze mnie uprzedzicie.P.S niedługo zobaczycie mnie w telewizji...
Napisano
Pleciesz bzdury!!!!! Ale ja mam prawdziwą sensacje,wczoraj podczas wyprawy z wykrywaczem natknołem sie na cos naprawde cennego....:na głębokosci ok 1.20 dokopałem sie do skrzyni,w ktorej jak sie okazało są fragmenty prawdopodobnie bursztynowej komnaty,jedną udało mi sie wydobyc,droga jednak była zbyt cięzka i dałem sobie spokoj lecz czekam do soboty,aby wydobyc reszte skrzyn...miejscowosci wam nie podam bo jeszcze mnie uprzedzicie.P.S niedługo zobaczycie mnie w telewizji...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie