KudłatyHD Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Witamod 6 sierpnia bedę w Łebie. Może ktoś z kopaczy też sie wybiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 A co Ty kanalio chcesz tam robić??? monet szukać, nie masz już za co ochlewać??:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Wraith to Ty nic nie wiesz, że KudłatyHD się przeprowadza do Łeby??? Mówił Mi ostatnio, że odkrył tam złoża złotówek. On ma zamiar zostać wielkim Szu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 A co dresy już sobie kupił??? A może tam zamierza zbierać na ortalion??:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 On nie zbiera na ortalion tylko na Relaxy!!!Relaxy to buty na każdą porę roku. Ale gały nam wyjdą jak KudłatyHD wykope na plaży Tygrysa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Wykopie tygrysa, ale w wersji matchboxa:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Ale z Was mega kanalie hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Panowie ja byłem w łebie..Dzisjaj wrociłem:)Tam jest baza wojskowa ale chyba nie z okresu;)Byłem w Słowincu na nadmorskiej 19 i ta baza była jeszcze za tym osrodkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 A czesałes plaze????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Niee ja byłem tam rekreacyjnie(obóz).Bez wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Niee ja byłem tam rekreacyjnie(obóz).Bez wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Mauser Hess - po drodze z Leby do Parku (na wydmy) jest byly niemiecki poligon/byle centrum badawcze V1 i V2 - to miales na mysli?Kudlaty - bede w Lebie od 10.VIII, ale nie mam wykrywki wiec raczej lipa... Ale spotkac sie mozna. Masz jakies miejscowki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Ja już dziś wróciłem po 10 dniach:) niestety pzez 7 dni padało i wiało więc z szukaniem lipa. Ale ponad 100 zł wykopałem plus obraczkę i kolczyk:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Kudłaty, 7 dni to padało ale wódka i piwo jak się domyślam hi hi .... no i u mnie też trochu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Kudlaty - kopiesz monety czy militarke? Szukales moze w okolicach wyrzutni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.