Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 ... przerwa na przegląd broni, jeszcze paru w tym okopie zostalo
Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 .... celnie rzucali, celnie strzelali gefreiter Helmut ...padł
Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 a po walce mogliśmy jak przystalo na brać rekonstruktorską zrobić sobie pare fotk do albumu rodzinnego - uściski dla kolegów
Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 feldgrauowo - plamiasto było ci na tym Brusie, ale wesoło i w atmosferze właściwej. Teraz czekamy na materiał na aśmie celuloidowej", gdzie wszystkie figurki poruszają się cobyśmy mogli jeszcze raz odetchnąć powietrzem z 20 sierpnia. Czołem biję Waszmościom.
mf78 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 wielkie dzięki Ricardo ,tyle godzin potu ,kurzu .wysiłku ale mordki na końcu usmiechnięte uwszystkich.Pozdrawiam serdecznie
das_reich Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 tak ładnie tylko jakis mały format :) tych zdjęć? ale..... jest gut oby tak dalej
Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 format jest taki jak dopuszcza forum, pretensje do moderatorow czy innych administratorow - sluze pelnoformatowymi, tylko sie trzeba usmiechnac i oprzec sprawe o barek :D :D :D pozdro
Ricardo68 Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 aaaaaa co mi tam dam z dobrego serca,o barek bedziemy opierac przy sposobnosci
sturmann Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Rysiu, jakbys mógł i chciał to podeślij mi na maila fotki, przekażę dalej iemcom". a i o barku pomyśłę ;-) pozdrawiam
Ricardo68 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Piotrze wysle ci na emila wszystkie fotki z grupą niemiecką. Kilka wczoraj, śpiesząc się, by wywiązać się z obietnicy, przeoczyłem
Sosab Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Szanowni Koledzy Reenaktorzy!Jeszcze raz serdecznie dziekuje za wspaniałą współprace podczas naszej inscenizacji-rekonstrukcji. Fotki które zostały zrobione , w mairę naszy możliwości rozsyłamy zainteresowanym.Film z rekonstrukcji jest obecnie w produkcji, również go roześlemy wszystkim uczestnikom inscenizacji ale prosimy o cierpliwość.Tymczasem jeszcze jedna fota.....słyszeliśmy że reżyser Roman Polański bedzie kręcił drugą i trzecią cześć Pianisty".!!!!Tytuły filmów:II cz. Brenista" III cz. Piacista"a oto główny bohater II części.....Brenista" Rafaello!Pozdro Sosab
Sosab Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 A tymczasem.....nasz kochany Kangur" z odległego Brisbane w Australii śle pozdrowienia dla uczestników inscenizacji w Łodzi.Kangurze" drogi ...dzięki ci!
Sosab Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 A oto nasz Kangur" i australijska sekcja naszej Grupy!
Sosab Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 I jeszcze jedna fota z Australii....Nasi + americanos...Kangur" pozdrawia.Sosab
sturmann Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 dziękujemy Kangurze za pokrzepienie!! Swoją drogą w Australii strasznie dużo styropianu muszą zużyc jak chcą obić" Ardeny czy ostfront. ;-) pozdrawiamy Sosab. Sturamnn
Ricardo68 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 wiesz u nich lepsza technika, może mają nadmuchiwane ardeny, albo cały ost front? albo zwijają busz i pod spodem jest śnieg?
Sosab Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Pokrzepienie dla Grup niemieckich....własnie dostałem kilka fot od kumpli którzy byli na Beltring w tym roku.Niemiecki obóz!
mf78 Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 z czasem i my założymy takie kalesony ,pozdrawionka Sosabie
das_reich Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 hyhyhyh> ta kalesony są the best do tego jeszcze gumiaki i na front:)
Erborn_Pablo Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 hmmmmmmmmmmm...może wyślemy naszym pryjaciołom z Kangurlandii lodówke pełną śniegu albo niech zmajstrują sobie maszynke do robienia lodu z napędem na rower.Moze chociaż na jedną fotke im starczy.Do tego mogą sobie kupić takie sopelki z plastiku.Jak przykleją sobie na nosie albo uchu będa wyglądały realistycznie. Btw. Podobają wam sie fotki w takiej szacie?? Jeżeli tak to będzie więcej.Wyślij SMS o treści TAK pod numer 0500123456789 lub o treści NIE pod ten sam numer.Zawsze możesz wywiesić szmatke o kolorze niebieskim na NIE lub żółtą na TAK.Mam nadzieje że wkrótce w Polsce będzie ŻÓŁTA REWOLUCJA! Yellow Power!
Erborn_Pablo Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Cholercia fotka sie nie dodała... :/ Już naprawiam błąd..Oto premiera mojej nowej oprawy. Mówcie co o tym sądzicie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.