01111977 Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Napisano 1 Sierpień 2005 Nie twierdze iz wzniosly,powazny,uczony czesto ton szanownego forum powoduje u mnie znudzenie.Wrecz przeciwnie.Proponuje natomiast celem rozweselenia szanownego 'grona' otwarcie na forum glownym rubryki z dobrym humorem.Oczywiscie nawiazujacym do tematyki i w dobrym tonie.Na poczatek cos z siwa broda,zaslyszane od dziadka..Dwoje kombatantow spotyka sie przy kawie.Pierwszy z nich skarzy sie na swoja skleroze;- Ja to mam drogi kolego taka skleroze,ze nie pamietam czy dostalem kulke w pierwszym dniu drugiej wojny czy w drugim dniu pierwszej wojny swiatowej.- Hmm to nic odpowiada drugi kombatant;- ja nie pamietam czy dostalem kulka miedzy lopatki czy lopatka miedzy kulki:)
hakas Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Witam 01111977 ! Stary super ale to się nadaje do Towarzyskich postów a nie na główne. Pozdrawiam Hakas
01111977 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Napisano 2 Sierpień 2005 Sorry Hakas za zalosne wynurzenie :/ chcialem dobrze ;)Pzdr
01111977 Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Napisano 2 Sierpień 2005 Sorry Hakas za zalosne wynurzenie :/ chcialem dobrze ;)Pzdr
hakas Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 Spoko Wodzu ;-{) nic się nie stało. Poprost wszyscy jesteśmy zobowiązani do trzymania pożądku. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.