Skocz do zawartości

Antonówka

rudikof

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć jestem tu nowy i zaczynam zabawe z poszukiwaniem, jestem z Wałbrzycha i i wiem że w mojej okolicy niebrakuje ciekawych miejsc, ale niewiem nic dokładniej kiedyś mieszkałem w Kamiennej Górze , tak wiec wiem o Antonówce, jednak nic szczegulnego tam nie znalazłem to jjest duży teren a ja niemam pojęcia gdzie szukać tak wiec jak by ktoś miał wiedzę którą by chciał się podzielić to bardzo proszę o info na ten temat, czytałem też na forum, że w Wałbrzychu było też miejsce zrzut, ale gdzie?
Dołączm zdjęcie znaleziska z Antonówki i mapkę gdzie szukałem. http://rudikof.no-ip.org/antonowka

Napisano
W rejonie Antonówki to ja bym Tobie nieradził kopać jest to rejon zakładów zbrojeniowych i magazynów amunicji(niemieckich) z okresu IIwś.Sporo tego żelastwa jest w ziemi.Jest to zły rejon na amatorskie poszukiwania .
Pozdrawiam !!!!!!1
Napisano
witam
Odradzam rejon Antonówka , Raszów tzwwybuchy" do szukania z wykrywką i bez. Z wykrywką - teren ma chyba więcej w sobie metalu jak ziemi , a iespodzianki" rosną w lesie jak grzyby. Do tego bywa tam łum" domorosłych kopaczy kopiących wielkie doły i wywalającyyych ich zawartość naokoło, no i jak spota cie przy czymś takim leśniczy to ci nogi z d... powyrywa. :-))
Skontaktuj się z chłopakami z WGS i z mareckim , oni eksplorujątamte okolice.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie