borszuk Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 Wysoka to wieś koło Jordanowa a to z kolei na podhalu.Miała tam miejsce bitwa we wrześniu 1939 . Ja pochodze z tamtych okolic i na Wysokiej zjadłem zęby co nie znaczyże są efekty , nie wychodzi tam nic no prawie nic .Mam prośbe może Ktoś tu kopał i miał więcej szczęścia a może ktoś ma dobry opis w/w zdażeń a może ktoś może polecić jakieś miłe miejsce w okolicy.Pozdrawiam Bor-szuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunkerites_banditen Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Witam, dodam tyle że jest to fajny zbiego okoliczności z tymi wioskami :) z tego względu że również Wysoka koło Jordanowa znajduje się w Lubuskim ,dzieli je mniej wiecej 15km.Hehehe niezłe. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOŚCI Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 :) :) :) Pozdro dla Bunkerites !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.