Bydle Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Czy jest ktos chetny z okolic Strzegomia na wspolne wykopki?? PS.Samotne hasanie po lesie i lakach do przyjemnych nie nalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydle Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Hmmm smutne to ze chetnych brak...Chyba zaczne gadac z cewka albo z fantami(chlip chlip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 odezwe się we wrześniu , w zeszłym roku oblatałem całą okolice od wschodu , ale tam zawsze coś wyskakuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydle Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Ok... To fakt, niby przeczesane wszystko ale...PS. Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 nie tak do końca , choćim bliżej Goczałkowa tym gorzej :-( robi sięniestety rozrywkowo. Ale okolice Góry Zwycięstwa ciągle mają coś do zaoferowania , choć ostatnio sprzedałem ten namiar znajomym mam nadzieje że nie przeryli całego lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bydle Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 To prawda zawsze cos ciekawego znalezc mozna... Niekiedy nawet bez piszczalki ;-) Co do przerycia lasu- tez mam taka nadzieje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.