vaderian Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Napisano 25 Lipiec 2005 Potrzebna jest setka wg WIG'u Pas 42 Słup 26 i 27 Opatówek i Sieradz.Czy ktos mnie poratuje?PozdrawiamVaderian (Lodz)
whisper Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 http://mapywig.obluze.net.pl/main.php?lang=1&page=skorowidz&pas=42&slup=26#arkusz_tabTu znajdziesz arkusz Opatówek, Sieradza niestety nie ma, przynajmniej na tym serwerze.Serwer niestety dość wolny, sam arkusz ma jakieś 16 MB, więc przygotuj się na dłuuugie ściąganie:). PozdrawiamWhisper
vaderian Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Napisano 26 Lipiec 2005 Okidoki dzieki, a może ktos ma 100 Sieradza i mógłby skan podesłać? Bedę wdzięczny.PozdrawiamVaderian (Lodz)
Luca Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 Witam !! Na pewno mam arkusz Opatowek, czy siega pod Sieradz - niestety nie pamietam. Mapka moze byc dosc duza, byc moze ponad 10MB, wiec jesli na Twa skrzynke moga przychodzic wiadomosci ponad to 10, napisz prosze, to wysle mapke w niedziele, poniewaz to tej pory w domu mnie nie bedzie.Pozdrawiam serdecznie !!
vaderian Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Napisano 31 Lipiec 2005 Za Opatówek juz serdecznie dziekuje. Juz go mam. Teraz tylko Sieradz mnie interesuje.PozdrawiamVaderian (Lodz)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.