Brylu Napisano 22 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2005 Witam pomuzcie mam ładna skrzynke po amo i ktos ja pomalowal wturnie na brazowo jak zedrzec ta farbe nie uszkadzajac starej i znajdujacej sie na niej napisow ?? jak mozecie pomuc barzo bylbym wdzieczny !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Siemieńczuk Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 witam!Miałem podobny problem ze skrzynką po gtranatach moździerzowych. próbowałem skrobakiem do tapet i nawet nieźle szło.Tylko nie można za mocno dociskać skrobaka cbo i napisy się zetrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 uzyj srodka powierchniowo czynnego o nazwie remlacktrzeba nakładac cienkimi warstwami.Farba reaguje ze srokiem i złazi warstwa po warstwie. Trzeba uwazac ale przy odrobinie ostroznosci mozna dojsc do celu.Ja tak traktowałem M 35 i doszedłem po 2 dniach do oryginalnej farby i kalkomanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.