J23 Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Napisano 13 Lipiec 2005 Mam pytanie , a wzasadzie prośbę czy ktoś z kolegów jest w stanie mi pomóc.Chodzi o wszelkie informacje dostępne w internecien i nie tylko, na temat trzech niemieckich lotnisk:1.Altkemnitz -Stara Kamienica k/Jeleniej Góry2.Grunau -Jeżów Sudecki k/Jeleniej Góry3.Hirschberg -Jelenia GóraMoże skany jakiś zdjęć,lub gazet itp.Będe zobowiązany za Wszelkie informacje . Nawet na pocztę : dj_cz@poczta.onet.plPOzdrawiam !
Sanczo Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Ja sie podłącze z prośbą mianowicie szukam wszelkich informacji na temat lotniska Rudniki kolo Częstochowy. Z góry dzięki
obert8 Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 do sanczo lotnisko Rudniki bylo zapasowym lotniskiem 10 PLM z Lasku sluzylem tam w latach 1984-86 ale tam nic nie ma pzdr
luc15 Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 w sumie tam tylko szkolili na szybowcach do lotów na me-163,jest pare zdjec na necie,bede mial chwile to podeśle linki,narazie zobacz to http://www.eksplorator.os.pl/22.htm
Adwersarz Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 DJ. na lotnisku Altkemnitz rączki urywa. Niejaki X, brat Y, przeorał część tegoż lotniska. Znalezioną broń przetrzymywał w domu. Tenże mieszkaniec Starej Kamienicy (Altkemnitz) zabił z tejże broni swojego brata Y. Wczesne czasy PRL, rozbudowywanie pobliskiego PGR. Część pól zajmuje część lotniska. Informacja o zapadających się traktorach. Temat może ączki pourywać".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.