jabol Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 Prosze o konkretne opinie na temat tego wykrywacza. Czy nadaje sie do szukania uniwersalnego, bez wydziwiania. Chcialbym go zakupic a nie znam tego modelu. Za komentarze z gory dziekuje.
godles Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Witam!Byłem posiadaczem wyżej wymienionego modelu .Jeżeli chodzi o zastosowanie uniwersalne to nie jest to zbyt dobry wybór.Posiada tylko tryb statyczny , więc na militaria jest dobry , czuły choć w moim przypadku czesto sie wzbudzał i wazne było dobre ustawienie bl.gruntu.Jezeli chodzi poszukiwanie monet itd było z tym cięzko , monetki widział bardzo słabo a czasem wcale , wieksze kolory łapał dobrze.Chciałbym dodać , ze jest dobry kontakt z serwisem" co jest wazne.Jeżeli mogę coś doradzić to za ta cene mozna nabyć naprawdę b.dobry sprzęt uniwersalny z trybem stycznym na militaria oraz z dynamicznym z dyskryminacja i to w tym samym mieście co geoscan!pozdrawiam!
jabol Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Napisano 12 Lipiec 2005 To mi sie podoba no konkret odpowiedz. A konkretnie o jakim mowisz wykrywaczu, moglbys podac wiecej danych na temat tego taj. sprzetu. Z gory dzieki za konkret podpowiedz. Zeby tak wszyscy he he.
godles Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Witam!Tu masz wszystkie potrzebne ci informacjewww.wykrywacz.to2.pl/Jeżeli interesuje cię jak spisuję się sprzęt w pracy to pisz na mojego meila , chetnie napiszę.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.