Skocz do zawartości

jaki sprzęt do 600 zl dla amatora do nauki

piecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich poszukiwaczy.Chciałbym kupić coś do nauki w granicach 600 zł(skromny Kapitał).Co byście polecili.Wiem że armand nie ma pochlebnych opini
Napisano
Napewno troche militari (mam parę miejsc na podlasiu u siebie)i monet.Wiem że to za mała kwota na sprzet do wszystkiego ale nawet w niszowych wykrywaczach któryś jest lepszy od innych.
Napisano
ja bym w tej kwocie proponował albo garretta 150 albo poszukaj od kogoś rutusa ultra, jak jesteś zupełnie zielony" to bedzie ci łatwiej z garrettem, rutus to sprzęt z według mnie lepszymi osiągami od 150 ale dla początkującego może być troche za trudny.
pozdro
Napisano
za ultre trzeba dac 850zl a tymczasem mam na sprzedaz ace150 na dwuletniej gwarancji :) wiecej info na priv.
Napisano
smetka, mozesz jest z instrucja po polsu duzo ma go ludzi to ci pomoga na poczatek jest dobry od 300 do 800 zeta zalezy od wersji, cewki i stanu technicznego.
Napisano
Witam
Polecam w tej cenie ( troszeczkę dołożyć, ale nie wiele:) Rutusa First Plus, mam takowego właśnie do sprzedaży.
Więcej wal na emaila.
Pozdrawiam
Dominik
P.S. Też jestem z Podlasia:)
Napisano
A ja proponuję złożyćęt samemu :) sprzęt - ok 200zł - satysfakcja - bezcenne :) polecam :) sporo zaoszczędzisz a jeszcze więcej się nauczysz :) schematów wystarczy poszukać np na googlach - wiedzą wszystko :) lub zapytać konkretnych ludzi. Ale w sumie zależy od podejścia, ja nop złożyłem kiedyś silnik elektuczny do łódki - moim zdanie parametrami przewyższający np MINKOTĘ... co prawda na wodzie buł może 2 razy (nie mam czasu za bardzo i łódki) ale satysfakcji nic nie zastąpi :)
Pozdroofka serdeczne
Napisano
Dzięki serdeczne za pomocne uwagi właśnie się zastanawiałem nad rutusem albo armandem ogólnie jeszcze muszę przejrzeć testy i parametry bo wypowiedzi już znam.Smetek jest fajny kumpel kupił używke i jest zadowolony.Pozdrawiam Piotrek
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie