leserek Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 temat znany, aczkolwiek mam taka sieczke w glowie ze narazie nie wiem nic. chodzi mi o przedzial cenowy 2500-3000 i firmy garett, fisher, whites, c-s. . cel militaria i monety. moze macie jakies doswiadczenia, zalezy mi na zasiegu,dosc malo skomplikowanych nastawach,malej wadze...ale mam wymagania co? :) prosze o pomoc w wyborze.
fuks Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Za te pieniadze to niestety nic, dozbieraj jeszcze ze 3-4 tys. zl,.... bo wedlug wymogow ktore podales to bedziesz musial kupic ze 2-3 wykrywacze.
leserek Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 wedlug niektorych danych np. whites 5900 spelnia moje oczekiwania oprocz nastaw...ale chetnie wyslucham opini!!garett 2500 tez niezly, bo i z malym chinskim gowienkiem tez mozna szukac.
fuks Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 Wierz mi, ciezko Ci cos doradzic, bo dotykasz juz sprzetu z wyzszej polki, a tu niestety wiekszosc ma skomplikowane nastawy, a z firm ktore wymieniles - kazda ma cos dobrego i porownywalnego w swojej ofercie. Idelanie dla Ciebie byloby, gdybys przed decyzja mogl potestowac" sprzet czy to w sklepie, czy u znajomych.
leserek Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 i o takie wlasnie opinie mi chodzi, nie jestem taki tepy zeby nie umiec ponastawiac sprzetu ale chodzilo mi o to zeby to wlasnie nie byl sprzet z gotowytmi nastawami, troche to skomplikowane ...mowiac krotko... sprzet z sredniej polki, nastawy, ale nie gotowe zaprogramowane.sredni zasieg na monety wskazany. mam minelaba muszkietera i mala ciezka cewke, i kazda lzejsza bedzie ok. widzialem whitesa 5900 i fajny to sprzet, ale znow niektorzy odradzaja , polecaja gareta, a ja mam byc madry i wybrac...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.