KudłatyHD Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Wstępnie obmyśliłem sobie, że możemy się zjechać 22 lipca.oglądnąłem już miejsce gdzie jest namierzona sztolnia. Położona jest blisko od naszego schroniska. obok mamy miejsce biwakowe, ognisko i ławy ze stołami drewnianymi.Schoronisko pierwsza klasa, trzeba zabrać śpiwory są koce. Są ładne prysznice i do dyspozycji mamy kuchnie.Zawał jestt prawdopodobnie nie duży więc powinniśmy szybko sobie poradzić z przeszkodą:))Mamy wszystkie zezwolenia potrzebne do tego typu prac:))Koszt noclegu to tylko 13 zł. W razie czego jezeli ktoś się uprze na namiot to też jest taka możliwość, rozbicia namiotu koło samej sztolni, którą będziemy kopać.
past Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Kudłaty załatwiliście papiery????Co ze sprzetu jest potrzebne i kto jedzie?? w razie czego pisz na mail
miro5671 Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Jeśli uda mi się zakończyć robotę w Zakopcu do 22 lipca,to jestem...Kudłaty dla mnie spanie u wójka hehehe.....
KudłatyHD Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Wszystko jest załatwione odnośnie papierków, i zgód wymaganych osób.jest temat na obliczach i juz troche osób się dopisało do wyjazdu, więc kilkanaście osób na pewno bedzie.Jest jeszcze możliwość spanoia w pokojach po 20 zł. Ale myślę, że schronisko jest pierwsza klasa i nie ma sensu przepłacać. myslę, że zdązymy ja odkopać przed kolejnym wekendem bo wtedy jedziemy znowu kopać z Mirkiem w inne miejsce.Mam też kilka miejsc godnych uwagi gdzie z wykrywkami możemy poleciec.Ale najciekawsza chyba będzie sztolnia i co w niej bedzie:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.