KudłatyHD Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Wstępnie obmyśliłem sobie, że możemy się zjechać 22 lipca.oglądnąłem już miejsce gdzie jest namierzona sztolnia. Położona jest blisko od naszego schroniska. obok mamy miejsce biwakowe, ognisko i ławy ze stołami drewnianymi.Schoronisko pierwsza klasa, trzeba zabrać śpiwory są koce. Są ładne prysznice i do dyspozycji mamy kuchnie.Zawał jestt prawdopodobnie nie duży więc powinniśmy szybko sobie poradzić z przeszkodą:))Mamy wszystkie zezwolenia potrzebne do tego typu prac:))Koszt noclegu to tylko 13 zł. W razie czego jezeli ktoś się uprze na namiot to też jest taka możliwość, rozbicia namiotu koło samej sztolni, którą będziemy kopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Kudłaty załatwiliście papiery????Co ze sprzetu jest potrzebne i kto jedzie?? w razie czego pisz na mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Jeśli uda mi się zakończyć robotę w Zakopcu do 22 lipca,to jestem...Kudłaty dla mnie spanie u wójka hehehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Wszystko jest załatwione odnośnie papierków, i zgód wymaganych osób.jest temat na obliczach i juz troche osób się dopisało do wyjazdu, więc kilkanaście osób na pewno bedzie.Jest jeszcze możliwość spanoia w pokojach po 20 zł. Ale myślę, że schronisko jest pierwsza klasa i nie ma sensu przepłacać. myslę, że zdązymy ja odkopać przed kolejnym wekendem bo wtedy jedziemy znowu kopać z Mirkiem w inne miejsce.Mam też kilka miejsc godnych uwagi gdzie z wykrywkami możemy poleciec.Ale najciekawsza chyba będzie sztolnia i co w niej bedzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.