mmsim Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam!!!!!!!!!!!wybieram się w sobote na giełde do Bytomia(pierwszy raz)mam pytanko do bywalców jak i mieszkańców okolicy jak dojśc na teren giełdy z dworca w Bytomiu i o której warto się tam pojawić?interesują mnie oczywiscie militaria.......Pozdrawiam!
d007 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Pojaw sie najlepiej jak najwcześniej ok 6-7:00 bo podobno wtedy najlepsze tranzakcję sie zawiera. Giełda znajduje się przy budynku MUZEUM GÓRNOŚLĄSKIEGO w centrum. Serdecznie pozdrawiam d007
mateusz2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 dzięki d007!pojawie sie profilaktycznie już o 5 ranonapiszcie tlyko jak dostać się spod dworca na teren giełdy(nieznam Bytomia będe tam pierwszy raz)Pozdro
Dundee Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Wychodzac z dworca przejdz kladka na druga strone ulicy,na ulice Dworcowa -idz nia do samego konca a wyjdziesz na placu Kosciuszki. Przejdz przez ten plac kierujac sie w prawo,dojdziesz do rynku (plac czerwony na to mowia u nas)idz az dojdziesz do fontanny, nastepnie skrec w lewo w uliczke Podgorna -50m w dol i zobaczysz to czego szukasz pozdro
bastus0 Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 fajnie też jest z piątku (dzisiaj) na sobote jak jest ciepło....a jak zapytasz przechodniów to wszyscy ci pomogą dotrzeć na miejsce nie jest tak daleko ....ja niestety nie moge.....pozdrawiam bastus0
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.